Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Répa ropi milyen? Hogy készül?

Répa ropi milyen? Hogy készül?

Figyelt kérdés
Próbáltam egyszer csinálni már, akkor nem hasabbra vágtam hanem kis karikákra. Akkor sütöttem sokáig de ne lett ropogós egyáltalán. Mit csináltam rosszul? Ti hogy készítitek?
2017. nov. 23. 17:10
 1/3 Mansour ***** válasza:
Meghámozod a répát és elropogtatod.
2017. nov. 23. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Én szoktam szinte mindenből (krumpli, cékla, zeller, répa).

chips-et készíteni és mindig nagyon jól sikerül.

Én uborkagyalun szoktam legyalulni, hajszálvékonyra, ami olyan kinyomkodom, amit nem lehet azt leitatom törlőkendővel és jó forró olajban pillanatok alatt kisütöm.

Sütés előtt fellazítom, hogy ne tapadjanak össze és az olajba csak annyit teszek, hogy tudjanak benne úszni.

2017. nov. 23. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Én Sütőben szoktam édesburgonya csipszet csinálni, jó szokott lenni de répabol nem sikerül sajna. Olajban nem szeretném sütni nagyon. De ha nem lesz más megoldás kipróbálom majd úgy
2017. nov. 23. 21:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!