Tudtok jó vajkrém vagy főzőttkrém recepteket? Nekem mindig kikristályosodik benne a cukor. De nem tudom miért
Figyelt kérdés
Szeretnék tortát sütni nagymamámnak csak nem tudok krémet csinálni
Megtudjátok mondani miért kristályosodik ki?
2017. nov. 12. 12:54
1/3 anonim válasza:
Kizárt, hogy a CUKOR kristályosodik ki benne, mert az felolvad már a készítés közben.
Ami lehetséges, hogy a VAJ az, ami apró szemcsékre oszlik és nem keveredik el egyenletesen, ennek az oka meg az, hogy a vaj meg az egyéb összetevök höfoka nem azonos - ezért célszerü legalább egy órára mindent a konyhában tartani, mielött összekevered a vajas és nem vajas komponenseket.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. nov. 12. 13:05
3/3 anonim válasza:
A sima vajkrémet nem is kell főzni, szerintem az a legegyszerűbb. Vaj, porcukor, kakaópor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!