Klopfolás előtt mennyi idővel vegyem ki a csirkemellet a hűtőből?
Csirke mellet szeretnék rántani.
Tegnap vettem,és 1 napig a hűtőben volt.(nem a fagyasztóból)
Ilyenkor mennyi időt érdemes várni a hűtőből való kivétel után?
Azt gondoltam,hogy kicsit nehezebb ütni,mert hideg.
Azon kívül,hogy kicsit kellemetlen fogdosni a hőmérséklete miatt.
Még sosem klopfoltam.
A csirke hús könnyen átsül, ha el tudod vágni vékonyra, akkor nem kell klopfolni, vagy csak finoman, mert könnyen szétesik.
Hőmérséklete mindegy, csak sütésnél ne legyen túl hideg, mert hamarabb megég a morzsa minthogy megsülne a hús.
Rántott sajtnál, lágyabb sajtoknál lehet ezzel trükközni. Fagyasztóból kivéve egyből sütve ne folyik szét. Persze a sajtot nem kell sütni fogyasztáshoz, a nyers húst igen.
Nagyon elrontottam.
Nem volt itthon más csak extra szűz olivaolaj,és abban sütöttem ki,nagyon keresű lett.
Utána olvastam is,hogy nem szabadna abban:(
Bárki hibázhat, főleg első nekifutásra. Ne keseredj el, majd legközelebb jó lesz.
Az ember a saját hibáiból is csak tanul.
Extraszűz olivaolaj pedig valóban nem való sütéshez.
Sima napraforgóolaj, vagy tiszta sertés zsír, amiben jól lehet húst sütni.
Nem volt itthon más olaj este csak ez,gondoltam ez is jó.
Utána olvastam neten,hogy nem jó sütéshez.
Elég fura íze lett a panírnak.
És az egész rántott hús úgy néz ki,mint egy megkeményedett,dohányos tüdő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!