Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Klopfolás előtt mennyi idővel...

Klopfolás előtt mennyi idővel vegyem ki a csirkemellet a hűtőből?

Figyelt kérdés

Csirke mellet szeretnék rántani.

Tegnap vettem,és 1 napig a hűtőben volt.(nem a fagyasztóból)


Ilyenkor mennyi időt érdemes várni a hűtőből való kivétel után?


2017. nov. 7. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam semennyit várni vele, klopfolás előtt közvetlenül kiveszem.
2017. nov. 7. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam,hogy kicsit nehezebb ütni,mert hideg.

Azon kívül,hogy kicsit kellemetlen fogdosni a hőmérséklete miatt.


Még sosem klopfoltam.

2017. nov. 7. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
A csirkemellett sosem szoktam klopfolni, teljesen fölösleges.
2017. nov. 7. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A csirke hús könnyen átsül, ha el tudod vágni vékonyra, akkor nem kell klopfolni, vagy csak finoman, mert könnyen szétesik.


Hőmérséklete mindegy, csak sütésnél ne legyen túl hideg, mert hamarabb megég a morzsa minthogy megsülne a hús.


Rántott sajtnál, lágyabb sajtoknál lehet ezzel trükközni. Fagyasztóból kivéve egyből sütve ne folyik szét. Persze a sajtot nem kell sütni fogyasztáshoz, a nyers húst igen.

2017. nov. 7. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell klopfolni, olyan vastagra/ vékonyra kell vágni, amilyet szeretünk. A hőtőnek ennek semmi köze.ha vastagabbra sikerül a szelet, akkor is elég külső ököllel/tenyérvéggel/csuklóból átnyomkodni, hogy egy kicsit vékonyabbra terüljön.Olyan puha rostjai vannak a csirkemellnek, hogy csak ártana neki az erőszakos klopfolás.
2017. nov. 7. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:

Nagyon elrontottam.

Nem volt itthon más csak extra szűz olivaolaj,és abban sütöttem ki,nagyon keresű lett.

Utána olvastam is,hogy nem szabadna abban:(

2017. nov. 7. 21:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Először csináltam még,és nem tudtam olyan szép vékonyra vágni minden szeletet,ezért klopfoltam ki.
2017. nov. 7. 23:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Bárki hibázhat, főleg első nekifutásra. Ne keseredj el, majd legközelebb jó lesz.

Az ember a saját hibáiból is csak tanul.

Extraszűz olivaolaj pedig valóban nem való sütéshez.

Sima napraforgóolaj, vagy tiszta sertés zsír, amiben jól lehet húst sütni.

2017. nov. 8. 07:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem volt itthon más olaj este csak ez,gondoltam ez is jó.

Utána olvastam neten,hogy nem jó sütéshez.


Elég fura íze lett a panírnak.

És az egész rántott hús úgy néz ki,mint egy megkeményedett,dohányos tüdő:D

2017. nov. 8. 14:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!