Vendégségben mit adjak rántottás, krumplipüré mellé?
Ej, pedig azért jöttem, hogy megnézem már, milyen az a rántottás krumplipüré - nincs ihletem és ebédet kéne gyártani :D
Azokon felül amit írtál (saláta, savanyú, zöldség) adhatsz mellé valami kompótot is és/vagy valami szósz is, akár chutney félét vagy pl tartármártást. De lehet mégegy köret is, pl rizs vagy koviubis majonézes tésztasali.
Idő és a te energiád szab csak határt :D
Nálunk a legegyszerűbb dolgok ill a gyerekkori ízek aratják a legnagyobb sikert, pl tejfölös ubisali és a birsalmakompót.
Párolt lilakáposzta esetleg almával turbózva, vagy hideg svéd gombasaláta is nagyon fel tudja dobni az egyszerű rántotthúst is. De pl a gyümölcsszószok is.A majonézes saláták is nagyon passzolnak mellé, és általában szeretik az emberek.
De szerintem a rántotthúst is variálhatod, ás sokszor sütök mustáros -hagymás pácban álló rántotthúst, vagy a panírt keverem, valami fűszerrel, szezámmaggal, vagy reszeltsajttal.
Fő a változatosság, de az összhangra is oda kell figyelni.
4-es, 6-os nagyon jó ötlet,
kuriózumként egy kis zacskó tortilla, vagy valamilyen sós csipsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!