Mitől lehet savanyú egy krumplipüré?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 22:09
2/12 anonim válasza:
Főzőtejszínnel lazítsd, soha nem lesz savanyú, isteni ízt ad neki.
3/12 anonim válasza:
Attól függ mivel kevered ki. Ha tejföllel, akkor mindig van egy kis savanykás íze, de hát ezt tudja az ember.
Viszont ha kint állt sokáig melegen egy tejes püré, az könnyen megsavanyodhat.
4/12 anonim válasza:
Ha tejtermékkel készült, akkor megromlott.
5/12 anonim válasza:
Nahát? Miért lettem lenullázva a tejszín miatt? Én mindig azzal készítem.
Ja, nem a kérdésre válaszoltam? Lehet, hogy félreértettem.
Tehát tudod mitől savanyú? Mert megromlott, megbüdösödött, több hetes, koszos, piszkos edényben főzted.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem én főztem, étteremben ettem!!!!!
2017. ápr. 6. 22:15
8/12 anonim válasza:
Azért én megkérdeztem volna pár falat után a felszolgálót, hogy miért is lehet savanyú.
Ha normális, akkor visszaviszi, hogy nem felel meg a vendégnek, és hoz egy friss, normális adagot, és sűrűn elnézést kér.
De tényleg bosszantó lehetett.
9/12 anonim válasza:
ha úgy érted a savanyút,hogy ettől finom lett,az a tejföltől lehet.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem lett finom, túl savanyú volt.
2017. ápr. 8. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!