Holnap vacsorára vendégeim lesznek, a grillre fogok feldobni húsokat. Készítek colesaw salátát és zöldséget is grillezek, de jönnek a nagyszüleim is akik hát elég konzervatívak kaja terén, ők gyakorlatilag a klasszik 6-7 kaját eszik minden héten(rántott hús, pörkölt, paprikás csirke, lecsó, satöbbi) 30 éve. Az ő kedvükért csinálnék krumplipürét, nehogy az legyen hogy nem hajlandóak megenni más köretet. Viszont egy picit szeretném feldobni a dolgot,legalább egy pici újdonság legyen benne.
Ti szoktatok variálni a krumplipürén? Láttam különféle recepteket hogy olivával, petrezselyemmel, parmezánnal, satöbbivel lehet kicsit dobni rajta. Van esetleg valami jól bevált receptetek? Megköszönném :)
A krumplit én így szerettem (fentebb) vagy püréként, zsírral. Szerintem a nagyszüleid is.
2017. júl. 5. 02:30
Hasznos számodra ez a válasz?
5/15 anonim válasza:
*szeretem
2017. júl. 5. 03:37
Hasznos számodra ez a válasz?
6/15 anonim válasza:
Ha bevállalós vagy, próbáld ki (cukrozatlan) darált mákkal.
2017. júl. 5. 05:31
Hasznos számodra ez a válasz?
7/15 anonim válasza:
Pirított szalonna?
2017. júl. 5. 05:46
Hasznos számodra ez a válasz?
8/15 anonim válasza:
Főzz együtt a krumplival vöröshagymát, és együtt törd össze a megfőtt krumplival, vagy tegyél bele sajtot, és tejfölt a megfőtt krumpliba, a tej, és a vaj mellé.
2017. júl. 5. 05:48
Hasznos számodra ez a válasz?
9/15 anonim válasza:
a vargányás krumplipüré, amelyet olívaolajjal, joghurttal és szárított vargányával készíthetsz.
2017. júl. 5. 05:52
Hasznos számodra ez a válasz?
10/15 anonim válasza:
Ha egy szem céklát is vajpuhára főzöl és összetöröd a krumplival, nagyon szép színű, kicsit lilás lesz az unalmas krumplipüré.Enyhén édeskés, de sóval, fehérborssal nagyon finom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!