Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet a krumplipürét...

Hogy lehet a krumplipürét kicsit extrázni?

Figyelt kérdés

Holnap vacsorára vendégeim lesznek, a grillre fogok feldobni húsokat. Készítek colesaw salátát és zöldséget is grillezek, de jönnek a nagyszüleim is akik hát elég konzervatívak kaja terén, ők gyakorlatilag a klasszik 6-7 kaját eszik minden héten(rántott hús, pörkölt, paprikás csirke, lecsó, satöbbi) 30 éve. Az ő kedvükért csinálnék krumplipürét, nehogy az legyen hogy nem hajlandóak megenni más köretet. Viszont egy picit szeretném feldobni a dolgot,legalább egy pici újdonság legyen benne.

Ti szoktatok variálni a krumplipürén? Láttam különféle recepteket hogy olivával, petrezselyemmel, parmezánnal, satöbbivel lehet kicsit dobni rajta. Van esetleg valami jól bevált receptetek? Megköszönném :)

2017. júl. 5. 00:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Krumpli, repa, vöröshagyma együtt főzve, puresitve

Törött krumpli, tejföl, apróra vágott főtt tojás

Törött krumpli, tejfol, myers több színű paprika, petrezselyem apróra vágva

Törött krumpli tejfol helyett kremsajttal

Törött krumpli, tejszín, reszelt sajt

De valóban, igaza van annak, akinazt írta, hogy ha a nagyszülők kedvéért csinálod, akkor maradjon sima

2017. júl. 5. 07:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Sárgarépával szoktam készíteni. Apró kockára vágva főzöm enyhén sós vízben. Nagyon sok vajjal, csipet szerecsendióval, és forró tejjel. A kézi robotgép habverőjével habosítom. Finom, különleges, a színe gyönyörű narancs sárga.
2017. júl. 5. 07:32
 13/15 anonim ***** válasza:
A két kedvenc már egy korábbi válaszoló által is említett céklás krumplipüré valamint a rukkolás krimplipüré. A második esetben simán belekeverem a (inkább apróbb leveleket, ha csak levelűt kapok, akkor azt aprítom valamennyire) salátát a pürébe
2017. júl. 5. 11:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Én hurkához szoktam csinálni úgy, hogy vöröshagymát pirítok, és megszórom pirospaprikával, illetve nem habosra pürésítem, hanem kicsit darabosra hagyom.
2017. júl. 5. 21:12
 15/15 anonim ***** válasza:
2017. júl. 7. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!