Hogy lehet a krumplipürét kicsit extrázni?
Holnap vacsorára vendégeim lesznek, a grillre fogok feldobni húsokat. Készítek colesaw salátát és zöldséget is grillezek, de jönnek a nagyszüleim is akik hát elég konzervatívak kaja terén, ők gyakorlatilag a klasszik 6-7 kaját eszik minden héten(rántott hús, pörkölt, paprikás csirke, lecsó, satöbbi) 30 éve. Az ő kedvükért csinálnék krumplipürét, nehogy az legyen hogy nem hajlandóak megenni más köretet. Viszont egy picit szeretném feldobni a dolgot,legalább egy pici újdonság legyen benne.
Ti szoktatok variálni a krumplipürén? Láttam különféle recepteket hogy olivával, petrezselyemmel, parmezánnal, satöbbivel lehet kicsit dobni rajta. Van esetleg valami jól bevált receptetek? Megköszönném :)
Krumpli, repa, vöröshagyma együtt főzve, puresitve
Törött krumpli, tejföl, apróra vágott főtt tojás
Törött krumpli, tejfol, myers több színű paprika, petrezselyem apróra vágva
Törött krumpli tejfol helyett kremsajttal
Törött krumpli, tejszín, reszelt sajt
De valóban, igaza van annak, akinazt írta, hogy ha a nagyszülők kedvéért csinálod, akkor maradjon sima
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!