Most akkor olaj vagy zsir?
Össze hasonlithatatlanul tisztább a zsir.
Arról ne is beszéljünk hogy engem meg a fiamat is,
meghajtott (fo..unk) mindig ha olajjal csináltunk valamit.
Mindegyiknek helye van a konyhában. étel, ízlés, szokás, hogy ki mihez mit használ.
Kizárólagosan semmit sem lehet kijelenteni, hogy egyik vagy a másik jobb vagy rosszabb.
Mindenki döntse el maga, hogy mihez mit használ.
Azért az zárójelben megjegyzem, hogy, aki egy marhapörkölt alá extraszűz olivalolajat tenne, azt kitiltanám a konyhából, ha valahol zsűritag lennék :)
Is-is!
Főzésnél, főleg ha húsétel, akkor zsír, mivel akármilyen hús, de abban is van valamennyi zsír, ne keveredjen egy kaján belül a kétfajta zsiradék. És a húsok sütésénél is.
Zöldség főzés-sütéshez, ill. panírozott cuccok sütéséhez olajat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!