Mit tegyek, hogy gázsütőben egyformán süljön a süti teteje és alja?
Figyelt kérdés
Az alja hipp-hopp megpirul, a teteje sápadt marad.2017. okt. 18. 14:52
1/7 anonim válasza:
Tedd feljebb a rácsot, arra egy tepsit és a rács alatt legyen a gázhoz tartozó nagy tepsi, nekem is szépen megsül benne minden süti.
2/7 anonim válasza:
Nagymamámnál láttam, hogy ő téglát tett az aljába, hogy lejjebb vegye a meleget.
3/7 anonim válasza:
A rács alatti tepsi felfogja a nagy hőt ami alulról érné a sütit.
4/7 anonim válasza:
De úgy is jó, ha alufóliát terítesz a rácsra, az is felfogja a hőt.
5/7 anonim válasza:
Én is a téglás, cserepes trükköt ismerem :)
6/7 anonim válasza:
Több réteg alufólia a sütő aljára, illetve a tepsi aljára is, a sütőpapír alá.
7/7 anonim válasza:
Nekem is az lett a legjobb megoldás, hogy a régi nagy gáztepsi befóliázva lett a sütő alja.
Tetőcseréppel is próbálkoztam, de nekem nagyon visszafogta a hőt, magyarul sületlenek lettek a kajáim.
Így a gáztepsivel, a középső sínen- a rácson- minden tökéletesre sül.A sütőpapír nagyon hasznos.
Sajnos minden gáztűzhelyet saját magunknak kell hozzánk
"idomítani".
Ha régi gáztepsihez nem tudsz hozzájutni, vagy nem passzol, akkor vegyél a sík sütőlemezt, ami véglegesen ott marad a sütőben, másra nem használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!