Hogyan tudnám helyrehozni a tejfölös csirkét ha teljesen íztelen lett?
Nem lehet, hogy csak sótlan?
Milyen fűszereket használtál/mennyi csirkéhez és mit tettél még bele?
A receptet nem ismerve nehéz kitalálni, mi hiányozhat belőle. Próbálkozz fűszerekkel javítani rajta.Só, bors, majoranna, fokhagyma, ami még esetleg hozzákeverhető.
Zöldfűszerek, pl snidling, petrezselyem, koriander, tárkony is szóba jöhet.
Egy kevés mustárral is lehetne próbálkozni.
Ha ez tejfölös csirkepaprikás akar lenni, akkor én is azt mondom, hogy a hagyma dinsztelésével kellett volna kezdeni, a fél kiló húshoz egy jó közepes hagymával. zsiradékon kis sóval szalmasárgára dinsztelni a hagymát, majd egy kevés vízzel fedő alatt krémesre, pépesre párolni.
Ezen átforgatni a húst, majd elég lett volna egy jó evőkanál pirospaprikát adni hozzá.A sok paprika plusz ízt nem ad, de elviheti az ízt rossz irányba. Annyi vízzel felengedni amennyi éppen ellepi, esetleg egy csipet őröltköményt lehet beletenni, de ez ízlés kérdése.
A csirke hamar puhul, így figyelni kell rá, hogy mennyi a szaftja, és, csak ha szükséges akkor önteni hozzá pici vizet még.
A tejföl mennyisége ízlés kérdése, de, ha nagyon sokkal habartad be, lehet, hogy attól érzed íztelennek.
Azért biztos nem olyan rossz, hogy ne lehetne megenni, és majd a legközelebbi biztosan jobban fog sikerülni.
Huh köszi midnenkinek 🙈🙈 hat igazából elkezdtem felvágni a hagymát de nem igazan értettem hogy kene szóval csak tenyleg egy picit tettem bele azt üvegesre pirítottam
Aztán beletettem a húst+ so bors paprika
Hat akkor lehet a víz is picit tobb lett mint kellett Volna :/
Köszönöm mégegyszer ! 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!