Tejfölös karfiol levesbe a tésztát bele kell főzni vagy külön?
Figyelt kérdés
még sohasem csináltam, rendelem a kaját a menzáról, ott mindig benne van, de azt nem tudom, hogy eleve belefőzik, vagy utólag teszik bele. kiskocka tészta szokott benne lenni és mindig meg van pirítva az látszik.2016. ápr. 22. 11:26
1/5 anonim válasza:
Nem kell pirítani a tésztát, bele lehet főzni, de csak akkor, ha a levest mindet el is fogyasztjátok, illetve a maradékot lehűlés után lefagyasztjátok.
A karfiol leves nagyon gyorsan megbuggyan, pláne a bele főtt tésztával.
Persze külön is meg lehet főzni, és úgy beletenni.
2/5 anonim válasza:
Karfiolleves vajgaluskával az igazi! :)
3/5 anonim válasza:
Én külön főzném ki .Előtte meg lehet pirítani aki szereti.
4/5 anonim válasza:
karfiollevesbe én is mindig galuskát szaggatok.
5/5 A kérdező kommentje:
sima karfiollevesbe én is azt szoktam, de a tejfölös nekem úgy nem ízlene, bocsi de nem az volt a kérdés, hogy ti mit tesztek bele.
2016. ápr. 22. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!