Összeállítottam a rakott karfiolt, de a sütő elromlott. Mit tudok belőle kihozni?
A. Kuka.
B. Megeszed nyersen.
C. Megkéred a szomszédod, hogy az ő sütőjében megsüthesd és természetesen felajánlod az elfogyasztott energia megfizetését, illetve adsz neki a kész ételből.
Berakhatod nyersen a fagyasztóba és késöbb - ha jó a sütö, megsütheted, nem lesz semmi baja sem.
Vagy átszeded egy lábasba és ott összeforrósítod, csak kevergetni kell, hogy ne égjen le - akkor ugyan másmilyen lesz, de ehetö
Vagy ha van mikród, akkor abban is össze tudod forralni, igy nem sül meg a teteje, de ízre hasonló, mint a sütöben.
1. Mivel minden belevaló már meg van fözve, ezért elvleg így is ehetö lenne, csak nem feltétlen finom.
2. Meg lehet mikróban is sütni, csak ott nem igazán sül, csak összemelegszik.
3. Esetleg óvatosan a fözölapon is megmelegítheted, de akkor nagyon oda kell figyelni, hogy ne ragadjon le.
4. Meg le is lehet fagyasztani az összeállított ételt, így saját fagyasztott rakott karfiolod lesz, amit majd megsütsz, ha lesz hol sütni.
Borítsd be és úgy rotyogtasd össze a felső lángon, majd amikor a tetejét leszed, a benne levő gőz,pár legnagyobb része elillan.
Marad egy kis tejfölös-szaft az alján, amit majd egy falatka kenyérrel ki lehet tunkolni...én a rakott krumplit szoktam ezzel a módszerrel...most éppen ehhez készülnek a hozzávalók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!