Ki hogyan készíti a lencsét?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, hogy:
- egy éjszakán át áztatja, és utána leszűri és majd egy másik vízben főzi meg.
- vagy ugyanabban a vízben főzi meg, amiben áztatta
2017. okt. 12. 22:05
11/15 anonim válasza:
Kiválogatom, kavicstalanítom (van benne 1-2), egy órácskát áztatom kb., aztán megfőzöm ugyanabban a vízben.
12/15 A kérdező kommentje:
ÉN is beáztatom előző éjszakára és pontosan 24 órán át áll 3x annyi térfogatú vízben. És ekkor kb. 250g száraz lencséből, olyan kb. 500g felpuffadt lencse lesz. Utána vízbe rakom főzöm (teljesen szét szoktam főzni és a végén rakok bele vizes habarást és zöldségleves kockát, illetve fokhagyma krémet).
2017. okt. 14. 21:48
14/15 anonim válasza:
Én a lisztet simán elkeverem olajjal, és ezt ráöntöm a lencsére, így nem lesz égett liszt íze.
A mustár a végén kötelező bele, a nélkül nem lencsefőzelék a lencsefőzelék, amúgy csak sóval és babérlevéllel ízesítem főzés közben.
15/15 lencsefőzelék válasza:
Jellemző az emberiség fejlettségi szintjére, hogy a leghosszabb és leghasznosabb válasz kapta a legalacsonyabb százalékot. Ezért aztán érdemes hozzászólni, legközelebb kétszer is meggondolom, hogy megérdemlitek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!