Mit főzhetnék előre ami jó 1-2 hét múlva is a mélyhűtőből (felmelegítve! )?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 03:49
1/6 anonim válasza:
Székelykáposzta,bableves,főzelékek,bepanírozott rántott hús /frissen kell kirántani/,pörkölt,rizses hús, marhavadas vagy szalontüdő zsemlegombóccal...........
2/6 A kérdező kommentje:
köszike! ne hari,de ezt hogy készítik?(szalontüdő zsemlegombóccal......) Lehet hogy tudom miaz csak felénk másképp mondjuk! Leírnád? előre is köszi!
2010. máj. 29. 04:35
3/6 anonim válasza:
Én még elkészített chilis babot és bolognai mártást is teszek a fagyasztóba a fent felsoroltakon kívül. De krumplis ételt ne fagyassz, felengedés után borzalmas lesz.
4/6 anonim válasza:
Gyakorlatilag majdnem mindent le lehet fagyasztani, kivéve a krumplis ételeket, meg ami berántott, vagy habart, de ez utóbbiakat úgy lehet, hogy a sürités elöttig elkészited, úgy rakod a mélyhütöbe és amikor fogyasztani akarod, akkor pár perc alatt be tudod fejezni.
6/6 anonim válasza:
A pörköltek és a sültek a legalkalmasabbak erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!