Szerintetek a sült virsli sonkával, sajttal körbetekerve jó felmelegítve?
Figyelt kérdés
Délelőtt csinálnám meg, és ez lenne a vacsora, valamilyen finom körettel.Szerintetek ha mikróba ezt felmelegítem akkor gusztusos és finom lesz még?
2011. jún. 30. 18:41
1/6 anonim válasza:
Miért akarod délelőtt elkésziteni előre. Ez a kaja kb 10 perc alatt kész van, ennyi időt csak tudsz rászánni amig a köretet készited. Készitsd elő, tekerd be a virsliket, rakd hűtőbe és csináld meg este.
2/6 A kérdező kommentje:
Persze ennyit tudnék rászánni, nem vagyok hülye, nem véletlen kérdeztem, hanem azért mert nyaralni megyünk, és kész vacsorát akartunk vinni anyagi okok miatt és ott nincs főzési lehetőség.Csupán csak ennyi, nem lustaság.De azért kössz!
2011. jún. 30. 19:54
3/6 anonim válasza:
Szerintem még hidegen is finom vacsi lesz. Felszelsz majd ott hozzá néhány paradicsomot, egy kis zöldpaprikát, és kenyérrel hidegen is tökéletes.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, erre a hideg megoldásra nem is gondoltam még :)
2011. jún. 30. 20:39
5/6 anonim válasza:
Én is hidegen szoktam. Meg a májas verziót is, azt még jobban is szeretem hidegen.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2011. jún. 30. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!