A Durum tésztát ha szétfőzöm, akkor csökken a tápanyag tartalma? Csökken a vitamin és ásványianyag tartalma?
Figyelt kérdés
Olvastam, ha szétfő, akkor hamarabb szívódik fel.2017. szept. 30. 16:47
1/8 anonim válasza:
Ha valaki képes megenni azt a moslékot! Brrrr...!
2/8 A kérdező kommentje:
Miért moslék?
2017. szept. 30. 16:57
3/8 anonim válasza:
Ne csináld ! Nincs olyan ok, amiért sza**á kellene főzni egy tésztát.Senkinek sem lenne gusztusa mállott,ázott tésztát enni...
4/8 A kérdező kommentje:
Van, aki puhán szereti...
2017. szept. 30. 17:07
5/8 anonim válasza:
Mondjuk azt már le se tudod szűrni, akkor meg hogy csökkenne?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem úgy "szét"!
Csak puhábbra, mint az aldente...
2017. szept. 30. 17:14
7/8 anonim válasza:
Úgy természetesen lehet. Tényleg nem mindenki szereti olasz módra.De nem kell túlfőzni, ha 5-6 perc után lezárod alatta gázt, és lefedve hagyod tovább puhulni, olyan állagú lesz, amit szeretnél, mert közben meg is kóstolhatod. Ha neked megfelel a puhasága, leszűröd, és kész.
Nem fő / ázik ki belőle semmi értékes anyag, csak keményítő oldódik ki.A vitaminok a főzés közben persze csökkennek, de ez száraztészta esetében nem számottevő.
8/8 anonim válasza:
a durumnak pont az a lényege, hogy lassabban szívódik fel. Ezért jobb, mint a sima tészta. Ezért szeretik az olaszok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!