Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol tudok venni rolettit?...

Hol tudok venni rolettit? Ezzel szeretném a tortám oldalát dísziteni, kb hány db kell? ja és ne legyen drááága

Figyelt kérdés
mképp boltot írjatok, fagyizóba nem fogok odaállni, hogy 30db rolettit kérek!! :)
2010. máj. 28. 09:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De a roletti finomabb
2010. máj. 28. 13:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Igazából epres torta lesz.Úgy tervezem, hogy az oldalán kicist magasabbra rakom a rolettit, így alul még lesz egy sor vagy két sor tejszínhabrózsa, vagy vmi ilyesmi... És ugye akkor magasabbra kerül a roletti a tortánál, a tetejére a krémre mennek az eperdarabok, és erre menne a zselé, mint a gyümölcstortára, olyan szééép piros... erre a célra is lenne a roletti, hogy megfogja a zselét, ne fojjon le. Sztetek megfogja, a zselét mindig elrontom... :(

Illetve még egy kérdés, segítség!! A lapzselatinnal nehéz bánni, mert a krémbe meg az kell, felolvasztani kell egy edénybe amit beáztattam előre, nem forralom fel, akkor nem lehet elrontani, ugye? Köszi! És miylen árban van, azt nme tudjátok?egyszer metroba néztem naon drága volt... Lidl, aldi?Kb mennyi?

2010. máj. 28. 13:04
 13/13 A kérdező kommentje:
én is roletti párti vagyok... Az olyan fincsi.... meg mutatóóós. :)
2010. máj. 28. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!