A torták oldalát hogy kell díszíteni, hogy tudom rászórni pl a csokireszeléket?
valahol láttam hogy átszúrják a tortát egy ilyen pálca szerű valamivel olyan lesz így mint egy kerék és tepsiben van a kakaó v. csokireszelék és végig hengerezik rajta
vagy csak megkened az csak az oldalát és kézzel felemeled a tortát és te tekered körbe mondjuk ez elég rizikós feketeerdő tortánál.
köszi :)
pont fekete erdő tortát akarok
Beszórsz egy papírlapot a kakaóporral/csokireszelékkel, és gyengén a torta oldalához nyomkodod.
Csokireszelék esetén segíthet még ha KICSIt megmelegíted, de csak éppenhogy. Ez utóbbit pár darab után próbáld csak ki, még nem próbáltam, csak hallottam róla.
Alányúlsz a torta alá, megemeled, hogy a tenyered tartsa, a másik kezeddel pedig szépen rányomod a csokidarát, diót vagy amit éppen szeretnél. Tudod közben a szabad kezeddel segíteni körbeforgatni a tortát.
/egy cukrász/
Szia :)
Ha van szétnyitható tortaformád szed szét és annak az aljára tedd a tortát és azzal együtt emeld fel egyik kezedbe a másikkal kezeddel pedig vegyél egy marékkal a csokiból vagy amivel akarod panírozni és szépen símítsd rá körben én mindig így csinálom ha otthon sütök szerintem így a legkönnyebb.
(szintén egy cukrász)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!