Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A torták oldalát hogy kell...

A torták oldalát hogy kell díszíteni, hogy tudom rászórni pl a csokireszeléket?

Figyelt kérdés
vagy kakaóport mindig oldalról próbálom ráfújni de nem sikerül nem tudja valaki hogyan kell a csokireszelékek is leesnek de van ahova sikerül feldobálni és hiányos marad ,segitsen valaki
2011. szept. 6. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

valahol láttam hogy átszúrják a tortát egy ilyen pálca szerű valamivel olyan lesz így mint egy kerék és tepsiben van a kakaó v. csokireszelék és végig hengerezik rajta


vagy csak megkened az csak az oldalát és kézzel felemeled a tortát és te tekered körbe mondjuk ez elég rizikós feketeerdő tortánál.

2011. szept. 6. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi :)

pont fekete erdő tortát akarok

2011. szept. 6. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
ha nem olyan tejszínes egy próbát megér. csak nehogy szétcsússzon.
2011. szept. 6. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
a kezedbe veszel csokireszeléket, és rányomogatod az oldalára :) Darált dióval, mandulával persze egyszerűbb, de egy próbát megér sztem :D
2011. szept. 6. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Beszórsz egy papírlapot a kakaóporral/csokireszelékkel, és gyengén a torta oldalához nyomkodod.

Csokireszelék esetén segíthet még ha KICSIt megmelegíted, de csak éppenhogy. Ez utóbbit pár darab után próbáld csak ki, még nem próbáltam, csak hallottam róla.

2011. szept. 6. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Alányúlsz a torta alá, megemeled, hogy a tenyered tartsa, a másik kezeddel pedig szépen rányomod a csokidarát, diót vagy amit éppen szeretnél. Tudod közben a szabad kezeddel segíteni körbeforgatni a tortát.

/egy cukrász/

2011. szept. 6. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:

Szia :)

Ha van szétnyitható tortaformád szed szét és annak az aljára tedd a tortát és azzal együtt emeld fel egyik kezedbe a másikkal kezeddel pedig vegyél egy marékkal a csokiból vagy amivel akarod panírozni és szépen símítsd rá körben én mindig így csinálom ha otthon sütök szerintem így a legkönnyebb.

(szintén egy cukrász)

2011. szept. 7. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!