Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol tudok venni rolettit?...

Hol tudok venni rolettit? Ezzel szeretném a tortám oldalát dísziteni, kb hány db kell? ja és ne legyen drááága

Figyelt kérdés
mképp boltot írjatok, fagyizóba nem fogok odaállni, hogy 30db rolettit kérek!! :)
2010. máj. 28. 09:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
lidl v teszkó...a fagyispult körül szokott lenni
2010. máj. 28. 09:52
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Miért ne állnál a fagyizóhoz? Ezt nem értem. Mellesleg azt sem értem (esküszöm nem kötekedek) hogy hogyan képzelted azt díszítőelemként?? Talán ha elmagyaráznád, meg tudnánk mondani, hány db kell. :)
2010. máj. 28. 10:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ja, előző vagyok. Lehet kapni kb 5 cm-es rolettiket, annyi külömbséggel, hogy az be van vonva csokival, és belül tömör csoki, nem pedig az a hagyományos cső formájú. Egy tasakban min. 20 db van, és kb 200 Ft. Choko Rolls a neve.
2010. máj. 28. 10:06
 4/13 A kérdező kommentje:

pl így: [link]

vagy így: [link]

valami ilyesmi lehet csak babapiskóta lesz belőle. Bár lehet kapni azt a csokit, tod a bonbonettit... az ilyen roletti csokival a közepében, lehet olyat vezsek, de hány db kell abból is... "db van egyben de egy csomó el van törve... Nemtom. nekem teszik nagyon, sztem jó 5let? vagy sztetek hülyesééég?

2010. máj. 28. 10:06
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!! minegyik hasznos!
2010. máj. 28. 10:07
 6/13 A kérdező kommentje:

másodikat elírtam: [link]

amúgy alidliben tényleg láttam mááár, eszembe jutott

2010. máj. 28. 10:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a babapiskótás jobban tetszik,meg az íze is jobb szerintem:)
2010. máj. 28. 10:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Remekül néznek ki!

Egy nagy doboz rolettiben,kb. 180 db van!Az sok egy tortához,de nehezen "romlik",így máskor,másra is használhatod!

2010. máj. 28. 10:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Ahha. Így már értem! Húú ez tényleg nagyon jól néz ki. Szerintem kb. 60 db kell belőle! A rolettis jobban néz ki!! Viszont akkor így a képet látván az amit ajánlottam, a pici, az nem elég hosszú hozzá. Fincsi lesz :D
2010. máj. 28. 12:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Aldiban, Metroban (itt egészen biztosan!), talán még a Lidlben is találsz ilyet.

Nekem mind a kettő nagyon tetszik (bárcsak én is kaphatnék ilyet! :=) ). A rolettit leginkább parfétorták díszítéséhez szokták használni, mert akkor minden szelet torta mellett ott van az oldaláról a 3-4 roletti. A "sima" tortákat inkább a piskótával rakják körbe.

2010. máj. 28. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!