Hol tudok venni rolettit? Ezzel szeretném a tortám oldalát dísziteni, kb hány db kell? ja és ne legyen drááága
pl így: [link]
vagy így: [link]
valami ilyesmi lehet csak babapiskóta lesz belőle. Bár lehet kapni azt a csokit, tod a bonbonettit... az ilyen roletti csokival a közepében, lehet olyat vezsek, de hány db kell abból is... "db van egyben de egy csomó el van törve... Nemtom. nekem teszik nagyon, sztem jó 5let? vagy sztetek hülyesééég?
Remekül néznek ki!
Egy nagy doboz rolettiben,kb. 180 db van!Az sok egy tortához,de nehezen "romlik",így máskor,másra is használhatod!
Aldiban, Metroban (itt egészen biztosan!), talán még a Lidlben is találsz ilyet.
Nekem mind a kettő nagyon tetszik (bárcsak én is kaphatnék ilyet! :=) ). A rolettit leginkább parfétorták díszítéséhez szokták használni, mert akkor minden szelet torta mellett ott van az oldaláról a 3-4 roletti. A "sima" tortákat inkább a piskótával rakják körbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!