Nagyon rossz szakács vagyok. Mit tegyek?
Nagyon rossz szakács vagyok. Egy éve kezdtem sütni-főzni, mindent a recept szerint csinálok, nem hagyok ki hozzávalót, mégis az ételeim inkább "elmennek" mintsem nagyon jók lennének.
Legutóbb csináltam csirkés wrap-et, 1,5 órámba került mire minden kész lett és nagyon elszontyolodtam, amikor megkóstoltam. Nem volt rossz íze, de nem is volt egy királyi étel.
Nem mindig főzök, csak néha napján mikor az iskolából hazajövök hamar.
15/L
Egy jó szakácskönyv nem árt, ha kéznél van.Akár a családból is kérhetsz, ha nem akarsz újat venni.
Ugyanakkor a családtagok bármikor segíthetnek 1-1 étel elkészítésénél konyhai praktikákkal.
A netes receptek valóban nem megbízhatóak, tisztelet a kivételnek.
A csirkemell tényleg szar hús, mert full száraz, sajna :(
Comb az alap, az más okés.
De ne keseredj el, vegyél egy jó szakácskönyvet és merj fűszerezni.
Ízlés dolga (s csirkéé), milyen a csirkemell. Én élből nem eszem meg a száraz húsokat, de amikor anyám fokhagymás tejben áztatta és kirántotta, az nem volt rossz. S van, aki szereti a száraz húst.
Kérdező, még csak az elején vagy s hidd el, az ösztönösen jól főző, gyakorlott emberek sem tesznek csodát minden recepttel. Van, amit kipróbálunk s nekünk nem ízlik a recept szerint...
Nagyon dicsérendő, hogy igyekszel, s az sem semmi, hogy elmennek az ételeid, van, aki sokáig elrontja az ételeket, a végén mégis belejön.
Ez ne tántorítson el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!