Hamarosan itt a borsószezon. Milyen borsós ételeket tudtok ajánlani, ami nem túl bonyolult?
zsenge hüvelyes borsó párolva egy jó szelet sült marhahússal és tejfölös hagymasalátával
borsópüré vagy zöldborsós krumplipüré sült hagymával és tükörtojással vagy sült hússal vagy fasírttal
bocs, tudom hogy nem tul hasznos, de borso borsoval... imadom :D
Anyukam borsofozeleke leveszoldseggel fokhagymas rantassal... mmmm nyami :) borsofozelek meg virsivel meg tojassal es friss kenyerrel.
Borsókrémleves,"Jóasszony" ragu!
TÖLTÖTT ZÖLDBORSÓ,kicsit hosszadalmas,de legalább macerás!(VICC!Bocs!):D
marhapörköltbe belefőzöd a borsót, és végül is az a köret.
Borsólevest, mi őrőlt pirospaprikásan szoktuk (Békésmegye)
de ettem már olyat, amiben nem volt, így olyan színe volt, mint a maggi levesnek, meg ettem már tejesen is, valaki grízgaluskát rak bele, és nokedlivel szoktam, és van mikor csirke szárnyat is rakok bele, de láttam már olyat, aki májgaluskát.
Tehát én rakok bele: zöldség, répa, zeller, karalábé, borsó, krumpli,egy fél fehérpaprika(édes), őrőlt pirospaprika, galuska.Imádom, minden nap tudnám enni
17.28-as
Mi Cegléd környékiek is igy csináljuk a borsólevest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!