Hamarosan itt a foci vb, mit készithetnék a férjem haverjainak, fonokének?
Gyaszos juniusnak nézek elébe, szinte minden masnap este itt ul egy csomo kolléga, fonok, haver és ordibalnak majd mint az orultek a férjemmel a tévé elott....
Milyen otleteitek vannak, miket tudnék késziteni? Semmi esetre sem akarok eléjuk tenni valami 3 fogasos vacsorat, ugysem figyelnének, olyasmikre gondoltam mint fasirt, szendvics (??) , miket lehetne még? Koszi!
Szendvicsek, paprikás krumpli, palacsinta(pasiknak inkább sós, húsos töltelékkel), rakott krumpli, rántott csirkemell...
[link] <-- egyszerű & gyors, szerintem a célra pont megfelelő kajákat találhatsz..:)
Kész ételeket semmi képpen sem.
Ha tényleg ilyen sokszor jönnek, akkor egy zsák chips, kola, és sör. Mikor egy egy hétvégén lesz meghívhatod a feleségeket is, de én max kis sós sütiket, meg pár kekszet készítenék. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!