Lesz a szülinapom hamarosan és nincs ötletem milyen sütit hozzak be a munkahelyemre?
Figyelt kérdés
édes és sós is érdekel.2010. jan. 29. 09:17
1/8 anonim válasza:
Szia! A párom is szeretne hétfőn bevinni sütit, én a következőt sütöm neki: Van egy tuti sajtos rúd receptem, házi isler, és parfé-szelet.
2/8 anonim válasza:
Kókuszgolyó, őzgerinc (könnyen elkészithetőek és elállnak sokáig), pogácsa (ezt mindenki szereti)
5/8 anonim válasza:
Én is őzgerinc, pogácsa és a muffint javaslom :)
de lényeges, hogy hányan is vagytok a munkahelyen? további ajánlat: hókifli, almás linzer, lekváros linzer :)
jó sütést és boldog szülinapot :)
6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a jókívánságot és a tippeket is!
9en vagyunk!
2010. jan. 29. 09:58
7/8 anonim válasza:
legutóbb 8 tojásból piskótát sütöttem kettévágtam, feltekertem lett 2 fatörzs szeletem, egy otthonra egy ajándékba.
8/8 anonim válasza:
Pogácsa mindenképp, kókusz kocka, esetleg zserbó...?? Muffinnal az a baj, hogy nekem frissen az igazi, másnap már nem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!