Ma van a szülinapom. Ajánlanátok nekem valami könnyü tortát vagy sütit, amit egy hozzá nem értő is meg tud csinálni?
Először is nagyon boldog szülinapot:):):)
írd be googleba hogy sütés nélküli sütemények és kedvedre válogathatsz:)
Am én a bögresütit szoktam ilyenkor választani és azért ez a neve mert mindenből egy bögre kell:)
itt a reci:
izesitheted kedvedre és nagyon egyszerű elkészíteni:)
Köszönöm! :)
Tudod én mit néztem? [link] Ezt a fanta szeletet. Anyu vett tegnap túrót,hogy süt majd túróspitét. Csak attól félek,hogy elrontanám,és akkor anyu sem tudna sütni. :(
húú ilyen fantásat mi is szoktunk csinálni! Nagyon finom, és egyáltalán nem nehéz. :)
jah és Boldog születésnapot!
A híres üdítős süti:)
Nem lehet elrontani csak oda kell figyelni:)
mi is nagyon imádjuk:)
[ első válaszoló ]
Köszönöm. :)
Azon az oldalon oldalt a képen az a krémesféleség,nem tudom melyik a receptje,pedig nekem az a kedvencem. :( De biztos nehéz megcsinálni. :(
szerintem egy gyors piskótakerecs a legfincsibb baracklekvárral. :) én imádom és gyors és naon egyszerű!
Boldog szülinapot Neked!!! Pusszi
Sose arra gondolj hogy ez biztos nagyon nehéz,mert akkor ezt vonzod magadhoz!Gondolj arra hogy igenis sikerülni fog számomra ez könnyű és hidd el sikerülni fog!
Most néztem meg a Titok című filmet!Onnan vettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!