Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ma van a szülinapom. Ajánlanát...

Ma van a szülinapom. Ajánlanátok nekem valami könnyü tortát vagy sütit, amit egy hozzá nem értő is meg tud csinálni?

Figyelt kérdés
Anyuék dolgoznak,sajna senkit nem érdekel a sznapom,de azért jó lenne enni valami finomat. :)
2009. júl. 20. 10:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is nagyon boldog szülinapot:):):)

írd be googleba hogy sütés nélküli sütemények és kedvedre válogathatsz:)

Am én a bögresütit szoktam ilyenkor választani és azért ez a neve mert mindenből egy bögre kell:)

itt a reci:

[link]

izesitheted kedvedre és nagyon egyszerű elkészíteni:)

2009. júl. 20. 10:48
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Tudod én mit néztem? [link] Ezt a fanta szeletet. Anyu vett tegnap túrót,hogy süt majd túróspitét. Csak attól félek,hogy elrontanám,és akkor anyu sem tudna sütni. :(

2009. júl. 20. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:

húú ilyen fantásat mi is szoktunk csinálni! Nagyon finom, és egyáltalán nem nehéz. :)

jah és Boldog születésnapot!

2009. júl. 20. 11:17
 4/10 anonim ***** válasza:

A híres üdítős süti:)

Nem lehet elrontani csak oda kell figyelni:)

mi is nagyon imádjuk:)

[ első válaszoló ]

2009. júl. 20. 11:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Azon az oldalon oldalt a képen az a krémesféleség,nem tudom melyik a receptje,pedig nekem az a kedvencem. :( De biztos nehéz megcsinálni. :(

2009. júl. 20. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem egy gyors piskótakerecs a legfincsibb baracklekvárral. :) én imádom és gyors és naon egyszerű!

Boldog szülinapot Neked!!! Pusszi

2009. júl. 20. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Sose arra gondolj hogy ez biztos nagyon nehéz,mert akkor ezt vonzod magadhoz!Gondolj arra hogy igenis sikerülni fog számomra ez könnyű és hidd el sikerülni fog!

Most néztem meg a Titok című filmet!Onnan vettem:D

2009. júl. 20. 13:37
 8/10 A kérdező kommentje:
xD Én meg 2 hete néztem! xD De nekem nem vált be. :( Am megsütöttem a fanta szeletet! :) Hát elég béna lett,de talán ehetö! :) Épp most lett kész.
2009. júl. 20. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Almát lereszeled,fahéjjal meg cukorral megdinszteled,mikor már jó,hozzákeversz vaniliás pudingport,és fözöd,amig sürü nem lesz. Tortaformába 1 sor háztartási keksz,majd rá ez az almás massza,megint keksz,megint alma. A tetejét tortabevonóval leöntöd. Igaz ezt csak másnap lehet fogyasztani,hogy a keksz megpuhuljon,de nagyon finom és egyszerü.
2009. júl. 20. 16:38
 10/10 anonim válasza:
Bocsássatok hogy én is kérdezek de ez a üdítős süti meg csinálható sörrel is?mert hangulatosan feldobná a szombat esti sörözgetést egy ''sörsüti,, :D
2009. nov. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!