Zepter edénykészlettel másképp lehet főzni? Pl. olaj nélkül? Mik a tapasztalatok?
Sokkal finomabb az étel, van ize. Ami a többi lábasban kifő pl. a zöldségből az itt megmarad. Energiatakarékos és szép is. Nehéz de legalább tuti nemesacélból van.
Soha nem ragad bele az étel, kevesebb olaj és füszer kell.
Csak ajánlani tudom.
Azért én a gyorsfőzőedényről másképp vélekedek. Egy rakás "kaki". A rizs, a krumpli ugyanúgy leég benne, még bőséges víz esetén is, a bab nagyon sokára készül el. Egy sima kukta sokkal jobb.
Főzni tudni kell :) Ha Zepterben főzöl, ha nem, javarészt a háziasszonyon múlik, hogy milyen lesz az étel, nem az edényen!
Ilyen típusú edényeket kapsz olcsóbban is.
főzni biztosan élmény benne de tényleg tudni kell.
Én a Zepternél dolgozok és garantálhatom neked, hogy a Zepter edények forradalminak számítanak!
Egy példa, amit eladások során szoktunk bemutatni és rendkívül meg szoktak lepődni a vendégek!
Pl.: A rizseshús elkészítése 8 perc alatt sertéshúsból!
Azt hiszem ez nem igényel magyarázatot, és aki nem hiszi el az bátran menjen el egy alig 50perces előadásra (A MEGLEPŐDÉS GARANTÁLT)!!!
A másik! Rántotthúst szoktunk készíteni az új Zepter serpenyőkben! Egy teáskanálnyi olajban és fele annyi idő alatt mint azt általában tesszük!
Az meg, hogy ilyenekt hallunk, hogy igy leégett a rísz, úgy leégett a krumpli....Hát ELNÉZÉST!!!
De egy valamit ezek a kíváló minőségű drága edények sem tudnak: MESTERSZAKÁCSOT senkiből nem tudnak faragni!
Nem beszélve, hogy hány olyan cég van, aki a termékeire örök garanciát vállal???
köszi
Kedves háziasszony!
Megszeretném kérdezni,hogy megmutatták a gyorsfőző technikáit? Kapott hozzá szakácskönyvet? Netán el is olvasta? Csak a barna rizs főzésénél teszzük az edényre a cyncro cklicet!!! Vagy netán Ön nem így csinálta? A burgonyát a jelzőpálca kijövetelétől mennyi ideig hagyta takarékon vagy a legkisebb hőforráson? Biztos 2 percet?!!! A babot beáztatta elötte 15 percig meleg vízbe? Az aluminium kuktára gondol? vagy netán arra amit kg-ként 1200Ft-ért árulnak? Főzött Ön már igazán ebbe a gyorsfőzöedényben úgy ahogyan kell? Azért kérdezem,mert nem értem a "kakis" idézetét. Nézze nekem ez a háztartásomból kisem maradhatna. rakott ételeket egytál ételeket húsos leveseket,milánóit, bolonyait pörkölteket főzök benne max 15-20 perc alatt. A kocsonyám is 50 perc, a zöldség levesem 2 perc ameddig hőforrás alatt van. Mi ebben a "kaki"? Önnek az ideje, a családja, a hobbija, a szerettei nem érnek ennyi időt? A zománcos edényében mennyiideig főzi a babot? a burgonyát és nem beszélve az ízekről,vitaminoktór!! A rizst eddig is kuktába főzte? Ezekszerint igen. Nos én mint szakácsnő nem ennék abból a kuktás rizséből az biztos!! Gondolt Ön arra mielőtt ezt leírta,hogy nem az edény a hibás?? Vagy ez az egója miatt eszébe sem jutott? Hiszen Ön még nem ismeri önmagát,azért keresi másban a hibákat. Végül is ezt a legkönyebb. Ha átmegy a zebrán és jön egy autó akkor is fogadjunk az autós lesz a hibás? Pedig a zebra csak egy átkelőhely és nincs előtte behajtani tilos!! Hiszen ugye az autó könyebben megáll mint egy gyalogos? Amit Ön írt ebből teljesen ezt a következtetést lehet leszűrni, és nem az odaégettet rizst vagy stbt. Azt kérdezem mi éget még oda? tanácsolom Önnek,hogy vegye fel a kapcsolatot a kereskedőével vagy menjen el egy főzési tanácsadásra ahol biztosan segítenek önnek még mielőtt bármit is le "kakizna" " A jó pap is holtig tanúl!"
Én nemrég keztem el Zepter edényt vásárolni. Először csak egyet, a kíváncsiság kedvéért, a napokban bővítettem a készletemet még 2 edénnyel. A benne főzött ételek sokkal ízletesebbek és hamarabb elkészülnek - igaz az edények ára igen borsos. Én mindig részletre vásárolok, egyszerre kiadni 100 ezreket nagyon sok, de ha részletekben fizeted ki mondjuk havi 6.000 Ft - azt a pénzt elköltöd másra (pl.: felesleges ruha vásárlásra, vagy parfüm) "kifolyik a kezed közül" - így meg egy örök értékű edényed marad, ami még élsz edény lesz és nem megy tönkre, és a 12 - 18 havi részletre vásárolsz max 10-15.000 Ft kell többet visszafizetned, ami azért nem egy olyan hatalmas nagy összeg.
A Zepternél az a probléma, hogy az bemutatót tartó "ügynökök" nem tájékoztatják kellő képen a vásárló háziasszonyt, hogy hogy is kéne főzni ebben az edényben - ebből adódik, hogy sokan hiába vásárolják meg mégsem tudják használni – nem tudják kihasználni, hogy a főzési idő a felére csökkenthető … stb..
Azt hiszem nekem nagy szerencsém volt - az eladó hölgy egy tündér, receptekkel látott el minden vásárlót és a telefonszámát mellékelve elmondta, ha főzés közbe bármi kérdésünk lenne nyugodtan hívjuk!
@A válasz megírásának időpontja: 2009-06-22 23:45
Szerintem ehhez nincs mit hozzáfűzni. Egy edénytől, amely százezrekbe kerül, még azt is elvárom, hogy meghámozza a krumplit.
Ez kb. olyan, mint a csodamódszer a lefogyáshoz. Vedd meg a csodabogyószert, egyél napi x kalóriát és sportolj :) De ha a csodabogyószert kihagyod, és napi x kalóriát eszel és sportolsz, pontosan ugyanúgy le lehet fogyni... ;)
Ha valaki be tudja nekem bizonyítani, hogy egy Zepter-edény megvásárlásával nem értelmetlen piramis-szinten lévő emberek zsebeit tömöm, és a 60%-a legalább nem jutalékra megy el, akkor szíves-örömest vásárlási ajánlatot teszek fél millió forint értékben Zepter-edényre. Készpénzes fizetéssel.
Úgy gondolom kedves Zepteres, hogy ez egy elég kecsegtető ajánlat. Számolja ki gyorsan, hogy ebből mennyi is lenne az Ön jutaléka... :)
Tudom hogy kések a válasszal, de most értem ide. :)
Nem vagyok Zepteres. Nem védek, nem támadok senkit.
Csak kérdezek.
Milyen jogon turkálsz mások zsebében?
Ha nem akarsz Zepter edény vásárolni, akkor ne vásárolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!