Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sokan miért telítik el a...

Sokan miért telítik el a gyomrukat kenyérrel?

Figyelt kérdés
Sose értettem, hogy mire jó, olyan ételekhez is esznek kenyeret amihez nem kellene. Kevesebb fér a finom, ízletes kajából. Vagy pl. a csomagolt szendvics, amikor 2 szelet kenyér közzé pakolnak. Mi baja lenne ha p.a sajttal vagy paradicsommal érintkezne a csomagolás? Van amikor a szendvicset is úgy csinálom, hogy pl. 5-6 szelet sonka az az alapja, rá amit még szeretnék és annyi. Full felesleges szerintem, mert sok tápanyag ami fontos lenne nincs benne, de eltelít.
2017. szept. 11. 18:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%

A kenyér olcsó gabonából van és olcsó, kivéve, ha flancos, de ha magad sütöd, akkor az sem drága.

Nem a kenyér drágítja el az ember táplálkozását...

1 kiló kenyér kb. 2500 kcal, nem tudom drágának tekinteni, ha csak egypárszáz (halvány fogalmam sincs, mennyi egy kiló kenyér, nyilván változó. a mi lisztjeink 500-1000 forintosak, azokból párszáz forint egy kenyér, mivel az ezres, a szezámmag csak ízesítés, bár azért jó sokat elbír és sok kalóriát is ad), de aki sokallja, annak nem muszáj ennie. Nekem minden ételem jelentősen drágább, azt hiszem s én is olcsón eszem. A kenyér olcsó, de ha valaki nem akar ebben hinni, nekem nem fáj.

2017. szept. 12. 21:13
 22/29 anonim ***** válasza:
25%
En speciel be is hanynek a te hiperszuper szendvicsedtol. A hust is es a zoldseget is csak ugy tudom megenni, ha jol elrejtem valami pekaruban es nem latom, illetve ne is nagyon erezzem, mert egybol kifordul a szambol. Nem birom a nem homogen dolgokat. Fujj. Csak azert eroltetem, mert muszaj.
2017. szept. 13. 10:37
 23/29 A kérdező kommentje:

22, remélem viccelsz. Én se írok gyerekvállalás topikba vagy olyan kérdéshez ami nem rám tartozik. Nyilvánvalóan nem rád értettem aki undorodik a hústól. Nem neked szól a kérdés, nem is értelek.

Mellesleg ha olyan gondom lenne hogy az alapján étkezzek, hogy mi az olcsóbb, akkor egy percet nem töltenék ezen az oldalon, hanem fejleszeném magam, dolgoznék.

Ezt a kenyeret eszem, ha néha megkívánok egyet.

[link]

2017. szept. 13. 13:05
 24/29 anonim ***** válasza:

Megszokás, nevelés kérdése.

Mi pl. kevés kenyeret eszünk, sőt megvagyunk kenyér nélkül is.

Ha kenyér akkor nekünk, szendvics, melegszendvics, bundás kenyér. Reggelire, vacsorára.

Egy hétre 1 kenyér elég. Van, hogy megmarad a fele, vagy a vége.

Mi nem eszünk főzelék mellé kenyeret.

Én egy tál főzeléktől jól lakok. Utána nem vagyok éhes.

Barátomék, nagyon kenyeresek, ő náluk egy héten legalább 2-3-kenyér elfogy. Amikor náluk eszem, a barátom mindig mondja, hogy a főzelék mellé egyek kenyeret is, ne csak natúran, magában egyem a főzeléket, nem azzal kell jól lakni.

Ismerek olyan embert, aki a húsleveshez is eszik kenyeret, meg ha sült hús van, mellé sült krumpli és savanyúság vagy saláta, még ahhoz is eszik kenyeret.

2017. szept. 13. 14:12
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Én pl azért, mert imádom a kenyeret.

Fehéret, kukoricakenyeret is, bár a csomagolt, géppel szeleteltet nem.

És mert ha nem eszek kenyeret, egyszerűen nem lakom jól. Minden nap ennem kell egy kis karéjjal, mert kívánom, ha kimarad.

Nem hinném, hogy ez olyan rémes, van aki rosszabb dolgokat eszik napi szinten.

2017. szept. 15. 07:07
 26/29 anonim ***** válasza:
28%
A "csirkesonka" csöppet sem egészséges valami, értékes anyag nincs benne, nem igazán jobb, mitn a kenyér
2017. szept. 15. 11:17
 27/29 A kérdező kommentje:
21 fehérje, 1g zsír és max. 1gr ch. A Lidl-set veszem. Most épp nyaralok, de hétfőn-kedden megnézem hogy pontosan mi van benne.
2017. szept. 15. 12:20
 28/29 anonim ***** válasza:
NE azt nézd, mit írnak rá, hanem hogy milyen hulladékokból készül!
2017. szept. 15. 14:06
 29/29 anonim ***** válasza:
Én nem "mindenhez eszem kenyeret ", hanem csak simán sok kenyeret eszem. Mert szeretem...s ha éhes vagyok, s nincs kaja, a legegyszerűbb, hogy kenek egy kenyeret. .
2017. szept. 15. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!