Hogy kell elkészíteni a rántott sajtot áfonyalekvárral?
Figyelt kérdés
Milyen íze van?Nem tudom,milyen lehet...2008. okt. 20. 17:17
1/5 anonim válasza:
Nagyon finom! Vegyél rántani való sajtot, panírozd be és rántsd ki, áfonyalekvárt pedig készen vegyél. Vagy van a LIDL-ben egy csomag, ami ilyet tartalmaz, rántott camembert áfonyamártással...ez félkész termék, csak kisütöd a sajtot és mellé teszed a lekvárt!! azt is próbáltam már, és bejött...úúúhh most el is kívántam én is :)
2/5 A kérdező kommentje:
Külön rántásra való sajt kell? Egyszerű,pl.trappista nem jó?
Nemsokára ki fogom próbálni :-)
2008. okt. 20. 17:58
3/5 anonim válasza:
Jó hozzá a trappista is, csak lisztben és a tojásban kétszer kell megforgatni. Lágyabb sajtokkal ne próbálkozz, katasztrófa lesz a végeredmény:(((
4/5 anonim válasza:
Mi csak trappistából szeretjük. Nekem így vált be a rántott sajt: veszek sajtot, felszeletelem, aztán irány a fagyó, és utána fagyottan panírozom, és forró olajban sütöm, gyorsan, nem fodítgatni! Panírozva is mehet a fagyóba, csak úgy kell megsütni, mert akkor kevésbé folyik szét. Ja, és amikor kiszedem, nem jó alátenni a papírtörlőt, mert ha mégis kifolyt a bundából a sajt, akkor beleolvad a papírba. Remélem érthető voltam.
5/5 anonim válasza:
Áfonyalekvárt rántott camembert sajthoz szoktak adni. Nem tudom másféle sajthoz mennyire illik a lekvár,de a camembert pikáns izéhez jól passzol. Szerintem a sósabbakhoz annyira nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!