Ez a palacsinta így finom lesz?
1 banán
1 tojás
1 teáskanál sütőpor
2 evőkanál tk liszt
6 evőkanál gyümölcs joghurt
A tésztába fagyasztott gyümölcs pl. szeder, ribizli, meggy
Tetejére:
Csokiszósz zsírszegény kakaóporból és vízből
Vélemény? Arányok jók?
17/L
2 baj van vele.
Ez nem palacsinta lesz és jo sem lesz
Tovabba a fagyasztott gyumolcs sutes kozben vizet fog ereszteni, amitol megint csak szet fog esni a palacsintad.
Meg lehet ezt oldani egyebkent csak banan es tojas hozzaadasaval. 1 bananhoz, ha nagyobb, siman mehet 2 kisebb tojas, ki kell tapasztalni. Fontos, hogy ne turmixold, mert attol folyosabb lesz a massza. Villaval kell osszetorni a banant, es azzal hozzakeverni a tojasokat. Kis langon szoktam elkezdeni sutni az egyik oldalat, aztan megvarom, mig teljesen atsul az egesz, mert ugy konnyebb megforditani.
Nem értem miért kell megváltoztatni az eredeti palacsinta receptet?
Ezekkel a hozzávalókkal nem palacsinta.
Lehet finom lesz, de másnak kellene nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!