Hogyan kell elkészíteni a spenótot? Mirelites (Bolti)
Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 07:42
1/3 anonim válasza:
van ami mar kesz van, csak fel kell melegiteni es van olyan is amiket meg be kell rantani. En legalabb is ezt a ketto fajtat ismerem.
Csinalj egy fokhagymas rantast -> kicsi olajon 1 lapos ek lisztet enyhen pirits meg. Tuzrol leveve nyomj ra 1-2 gerezd fokhagymat, (ha bator vagy es nem egeted meg, par masodpercre vissza is teheted a tuzre)endedd fel aprankent , kevergetve vagy tejjel, vagy pici vizzel, majd keverd bele a mar felengedett spenotot. Rottyintsd at, es mar kesz is.
A leirt mennyisegek persze a spenot mennyisegetol fuggoen valtozhatnak.
2/3 anonim válasza:
Én szobahőn vagy mikróban felengedtetem a spenótot. Én is fokhagymás rántást csinálok, aztán beleteszem a spenótot, felöntöm tejjel vagy főzőtejszínnel, beleteszek egy húsleveskockát, pici feketeborsot, cseppnyi szerecsendiót, és vagy egy tojást keverek el venne, vagy tejben áztatott zsemlével dúsítom. Nagyon fincsi. :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ finom lett:-)
2008. okt. 20. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!