A halnyúzásról mi a tapasztalat? Szabad vagy szétesik sütés-főzéskor?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy az eddig csak szépen pikkelytelenített, lepucolt dévért, pontyot szeretném totálisan bőrteleníteni is. Tegnap elkezdtem lehúzni az egyik nagydévér bőrét is, s meglepően könnyen jött volna le, ha nem kérik, hogy hagyjam rajta mert anélkül állítólag szétesik. Szerintem meg nem esne szét, hisz a törpét is nyúzzuk. Valakinek van tapasztalata a nyúzott dévérrel-ponttyal? (A nyúzási maceráltság nem tétel számomra.)
(a nagyon kedves moderátoroktól kérem, hogy kérdésemet ne tegyék át a konyha topicból másikba, mondjuk az akváriumosba mint az előzőnél, mert direkt a hozzáértő, a konyhás témában járatosaktól kérdezek...)
2017. aug. 12. 10:32
11/12 anonim válasza:
Velencén rengeteg angolnát fogtunk 2-3 éve. Kecsegét meg a Dunában 20-30 éve. :D
Jó pecázást, görbüljön!
12/12 A kérdező kommentje:
Hát azóta annyi változás, hogy angolnából minden virslit kifoghatsz, kecsegéből viszont semmit. (pontosabban retúros, mert ősmagyar tokféleként a nem fogható billogot kapta a széles kárásszal és a vágódurbinccsal együtt)
2017. aug. 15. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!