Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig áll el a házi készítésű...

Meddig áll el a házi készítésű pizzaszósz?

Figyelt kérdés
Házilag befőzött paradicsomléből készítettem kb 3 hete. Hűtőben volt lezárva (sajnos elfelejtettem betenni a fagyóba). Szerintetek felhasználhatom még? Nincs rajta penész, nem büdös. Nem csak én ennék belőle, nem akarom, hogy bárkinek bajt okozzon.
2010. máj. 24. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:
én kidobnám
2010. máj. 24. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Függ az összetevőktől is, de három hét után én már inkább kidobnám, akármi is van benne...
2010. máj. 24. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!