Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Akik mindennap főztök, mit...

Akik mindennap főztök, mit főztök?

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 21:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Egyszerübb levesek paradicsom, sárgaborsó, tojás leves,

tészta dióval, szószokkal, főzelékek fagyasztott kajákból egy spenot vagy borsó mindig van és mellé félkész fasirt.

2010. máj. 23. 22:52
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
nekem a párom nem válogat, azt eszi, amit elé rakok, még akkor is, ha annyira nem a kedvence...ill sok mindenről kiderül, hogy elvileg nem szereti, gyakorlatilag simán megeszi, ha én főzöm és nem az anyja, aki nem tud főzni :D
2010. máj. 23. 22:54
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk a héten volt harcsapörkölt nokedlival, töltött paprika, tojásos nokedli, olívaolajon párolt lazac cukkinivel, sült csirke vele együtt sült krumplival, lencsefőzelék, kelkáposztafőzelék fasírttal. Most így hirtelen ennyi jut eszembe, de biztosan több volt, mert nem mindig marad vacsorára az ebédből, és akkor anyukám újat főz, meg nem is mindenki szereti a családból mindig ugyanazt, és olyankor is többféle van.
2010. máj. 23. 22:59
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

22:59 vagyok. Tegnap csirkehúsleves is volt. Meg volt egyszer brassói is.

Egyébként legegyszerűbb, ha a családtól kérsz ötletet, anyukám minden reggel megkérdezi, hogy szerinte mit főzzünk. Aztán vagy tetszik neki az ötlet, vagy néha nem.:)

2010. máj. 23. 23:02
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Én általában úgy tervezem, hogy minden napra más kaja, de mindig úgy sikerül, hogy másnapra is marad :) A mai ebéd ez volt: tojásos kukorica leves + tejszínes csirkés tészta márványsajttal

Nagyon finom volt, ebből mondjuk nem maradt holnapra :) Holnap krumplileves lesz és palacsinta.

2010. máj. 23. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:
69%

"Egyébként legegyszerűbb, ha a családtól kérsz ötletet, anyukám minden reggel megkérdezi, hogy szerinte mit főzzünk. Aztán vagy tetszik neki az ötlet, vagy néha nem.:)"

harmadik válaszoló vagyok...én hiába kérdezem,annyi a válasz,hogy valami fincsi-fincsit főzz,sosem tudok kicsikarni konkrétumot::D

2010. máj. 24. 07:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok ötletet!:)
2010. máj. 24. 13:56
 18/19 anonim ***** válasza:
69%

Nekem így fog kinézni a heti menüm

Tegnap: Húsleves, csirkeaprólékból rizses hús

Ma : Húslevesből még maradt, petrezselymes krumpli, fasírt.

Holnap:Öreg tarhonya ( vagy slambuc ki hogy ismeri)

Csütörtök: Lencsefőzelék rántott sajt

Péntek: Májgombócleves palacsinta

Szombat: Paprikás krumpli kolbásszal.

Vasárnap : Paradicsomos húsgombóc, Göngyölt hús, tárkonyos raguleves, rizs, borsófőzelék. Sütinek szerintem valami gyors, pl meggyes kocka.

2010. máj. 25. 18:46
 19/19 anonim ***** válasza:
69%
pörkölt +nokedli+savanyúság ennél jobb nem kell :)
2010. máj. 31. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!