Akik mindennap főztök, mit főztök?
Egyszerübb levesek paradicsom, sárgaborsó, tojás leves,
tészta dióval, szószokkal, főzelékek fagyasztott kajákból egy spenot vagy borsó mindig van és mellé félkész fasirt.
22:59 vagyok. Tegnap csirkehúsleves is volt. Meg volt egyszer brassói is.
Egyébként legegyszerűbb, ha a családtól kérsz ötletet, anyukám minden reggel megkérdezi, hogy szerinte mit főzzünk. Aztán vagy tetszik neki az ötlet, vagy néha nem.:)
Én általában úgy tervezem, hogy minden napra más kaja, de mindig úgy sikerül, hogy másnapra is marad :) A mai ebéd ez volt: tojásos kukorica leves + tejszínes csirkés tészta márványsajttal
Nagyon finom volt, ebből mondjuk nem maradt holnapra :) Holnap krumplileves lesz és palacsinta.
"Egyébként legegyszerűbb, ha a családtól kérsz ötletet, anyukám minden reggel megkérdezi, hogy szerinte mit főzzünk. Aztán vagy tetszik neki az ötlet, vagy néha nem.:)"
harmadik válaszoló vagyok...én hiába kérdezem,annyi a válasz,hogy valami fincsi-fincsit főzz,sosem tudok kicsikarni konkrétumot::D
Nekem így fog kinézni a heti menüm
Tegnap: Húsleves, csirkeaprólékból rizses hús
Ma : Húslevesből még maradt, petrezselymes krumpli, fasírt.
Holnap:Öreg tarhonya ( vagy slambuc ki hogy ismeri)
Csütörtök: Lencsefőzelék rántott sajt
Péntek: Májgombócleves palacsinta
Szombat: Paprikás krumpli kolbásszal.
Vasárnap : Paradicsomos húsgombóc, Göngyölt hús, tárkonyos raguleves, rizs, borsófőzelék. Sütinek szerintem valami gyors, pl meggyes kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!