Általában üveges kaját adtok a babának, vagy mindennap föztök?
Is-is. Acéklát, krumplit, almát, banánt én készítem.
De az üvegeseket szoktam dúsítani ezekkel, így laktatóbb, gazdaságosabb, változatosabb, no és persze a babám imádja a mixeket.
Ja, a fagyóban van saját termesztésű őszibarack még, meg volt körte, meggy is.
Vegyes a dolog. Amit el tudok neki itthon készíteni, azt elkészítem: alma, répa, sütőtök, párolt csirke, pulykahúsok, krumpli. A barackot üvegeset kap, mert még nincs barackszezon. Vettem neki pár darabot, de ez még nagyon műbarack, a jóistennek nem lett belőle rendes bébikaja. Egyébként tudja enni amit mi, csak oda kell figyelni, hogy ne fűszerezzünk.
Emellett reggel és este még szopizik is (sőt, most épp éjjel is szopizott.) 9 hónapos.
Mindig is érdeklődő volt, hat hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, de nem erőltettem. Eleinte csak kóstolgatott, most már hangosan követeli, (addá, addá, addá :-)))
Mi télen kezdtük a hozzátáplálást, ezért almán, sütőtökön, répán, krumplin kívül minden mást üvegeset kapott, mert máshogy nem nagyon jutottam hozzá...
Mostmár zömmel én főzök neki, de azért becsúszik egy-egy üveges kaja is, főleg ha elmegyünk itthonról, meg ajándékba is szoktunk kapni a rokonoktól, na meg ha mást nem is szik meg, pl fogzáskor, akkor az üveges őszibarackot és az alma-pulykahusit mindig elfogadja- szóval betegen ezek is bejátszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!