Kukoricaliszt - palacsinta - segítség?
Kukoricalisztböl akartam palacsintát sütni (föpróba lett volna "gluténmentes" vendégnek), de palacsinta helyett mindegyik szétesett, egyet sem lehetett megfordítani, mert amikor alá akartam nyúlni, teljesen szétszakadozott.
A következö recept alapján akartam volna készíteni:
Aki már csinált ilyet, legyen szíves segítsen, hogy mit csináltam rosszul, vagy ha esetleg van tényleg bevált receptje, írja meg nekem.
Elöre is köszönöm a segítséget mindenkinek.
Sajnos ebből lehetetlen, Rizsliszted véletlenül nincsen ?
Azzal sokkal könnyebb.
Köszi a válaszodat.
Nem hiszem, hogy lehetetlen, mert több receptet is láttam - képekkel - ahol sikerültek kukoricalisztböl is. Ezért is kértem tippeket, talán lesz, akinek sikerült.
Rizslisztem nincs, és nem is akarok venni, mert egyrészt az illetö csak ritkán jön hozzánk (az utolsó látogatása óta derült ki gluténérzékenysége), és a rizsre meg a párom túlérzékeny, így csak a nyakamon maradna a nagy része.
Mégegyszer köszi, hoyg írtál.
Nem lehetetlen, de nekem is szétesik.
Rizsliszt sokkal jobb, bár azzal is kell kísérletezni.
Én zabpalacsintát szoktam készíteni .
Esetleg meg lehetne próbálni kukorica keményítőt is tenni a tésztába, hátha rugalmasabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!