Ha sütök magamnak lepényt BL55-ből és adok hozzá olyan 10%-ban (tehát 200g liszthez 20g rost) bambuszrost lisztet, akkor a glikémiás indexét csökkentem a lepénynek?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 19:21
1/1 anonim válasza:
Igen, de sokkal jobban jársz, ha valami álgabonát használsz lepénynek. Én nem iktattam ki teljesen a gluténtartalmú gabonákat, hanem fele-fele arányban sütök kenyereket, zsemléket: pl. teljes kiőrlésű tönkölyliszt és hajdinaliszt, rozsliszt és amarántliszt stb.
Szerintem nagyon finomak, mondjuk valamivel tömörebbek, mint a boltiak. Meg k..va drága a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!