Mindenki így vélekedik az ételről vagy egyedül maradtam?
Én is örülök hogy vannak még ilyen emberek! :)
Én ugyan nem sokáig voltam menzás (ár növekedés miatt olcsóbb volt szendvicset csomagolni gimibe) de ha valami olyasmi volt a menü amit előre tudtam, hogy nem szeretem, szóltam a konyhás néninek, hogy ne is szedjen nekem belőle. Úgy is tudom, hogy sokan szívesen eszik meg és inkább adjon nekik repetát mint hogy az enyém a kukában landoljon.
Itthon is engem úgy tanítottak, hogy mindig kis adagot szedünk, és ha nem volt elég akkor még egyszer, mint hogy egyszer sokat és mehet a kukába. Mi sem dobunk ki ételt, étteremből is elkérjük a maradékot (kutyusnak) egy valami van amit nem lehet kiszámolni az a kenyér, de abból meg lehet zsemlemorzsát csinálni. Elég takarékosak vagyunk, mert nem "sz@rjuk" a pénzt és tényleg örüljünk hogy van mit enni. :)
Nem főzök olyat amit nem szeretünk,így elfogy!
Aki finnyáskodik az ételre,és sipákol,meg morog,hogy nem szereti,annak üzenem:Háborúban talán még ölnél is érte,hogy hozzájuthass ahhoz,amit most lesz*rozol!
Én mindig menzás voltam általános alsóban, mert anyum utált főzni...Apum meg nem tudott. :D Sosem ettem meg, undorodtam tőle, el is szoktam a valódi kajátol. Utána már magamnak gyártottam szendvicseket, alap dolgokat tudtam csinálni magamnak 10évesen is kb ha megéheztem otthon. Misem voltunk gazdagok soha, de egyszerűen nem bírtam elviselni azt a kaját, amit adtak. Sokszor adtam át másnak az adagot, legalább nem ment kárba! Sokan csak a sütit meg a gyümit ették meg, én volt, hogy azt sem :D
Most sem eszek főtt kaját, hanem ha éhes leszek magamnak ütök össze valamit(az sem igazi főttkaja...).
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!