Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nekem miért nem sikerül a...

Nekem miért nem sikerül a sima étkezési zselatint normálisan elkészíteni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen ugyanolyan folyós marad állandóan,nem tudom mit rontok el
2010. máj. 21. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Több folyadékot teszel hozzá a kelleténél.
2010. máj. 21. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Főzni sem szabad, csak melegvizben felolvasztani.
2010. máj. 21. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
2 dl folyadékot ír a recept és ehhez 2 evőkanállal kell rakni, azt írja hogy langyos vízbe rakjam bele,majd forraljam fel. De meddig kell forralni? áhhhh
2010. máj. 21. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Jaj! Atya ég! Amikkor felforr, azonnal le kell venni a tűzről, mert a zselatin összekap! Erre mindig figyelj oda!
2010. máj. 22. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!