1/4 anonim válasza:
Extra szűz olívaolaj, és a hidegen sajtolt olaj( tökmag, mandula, szőllőmag, stb.)
2/4 anonim válasza:
Én is legtöbbször olivaolajat használok, extra szűzetA tökmag és mogyoróolaj is nagyon finom tud lenni, de ezeknek már van egy kis ízük is, amivel számolni kell adott salátáknál.Olajspicnit használok, és amikor átkeverem a salátát, egyenletesen ráfújom az olajat. Így finoman vonja be az összetevőket.
4/4 anonim válasza:
Próbáld ki a mogyoróolajat, ha nem vagy rá allergiás :) érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!