Miért mondják mindig, hogy nokedlit szaggatni nehéz?
Figyelt kérdés
Én 14 éves vagyok, nem tanított senki, mégis el tudom készíteni. Szerintem az egyik legegyszerűbb dolog2017. júl. 5. 14:36
1/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem nehéz, pofon egyszerű. Fene tudja miért mondják.
2/16 anonim válasza:
miért kimondja mindig..?
Bár nem biztos hogy aki ezt mondta ugyanarra a technikára gondolt,mint ahogy te csinálod.
Vannak akik egy deszkára raknak valamennyit és késsel egyesével beleszaggatják a vízbe a tésztát-ez kicsit idő igényes és fárasztóbb valóban
De a többség (ahogy te is gondolom) a lyukas nokedli szaggatón csinálod. ennél a verziónál akkor szokott "nehezebb" lenni ha valaki a tésztát direkt sürübbre csinálja-és igy nehezebb szaggatni..
3/16 A kérdező kommentje:
Tudjátok, az "oszt nokedlit szaggatni tudsz-e?" típusú kommentek egy "jó" csaj képei alatt
2017. júl. 5. 14:47
4/16 anonim válasza:
jaa hogy ezért hitted azt..! :D :D
ezt csak poénból szokták írni..és nem azért mert az hű de nagyon nehéz
5/16 anonim válasza:
Nem nehéz, de a hozzákészülés, utána a mosogatás azért elég macerás.
6/16 anonim válasza:
Nokedlit szagatni nem nehéz ,inkább elmosogatni utána a szagatot meg a keverötálat macerás és nehéz.
7/16 anonim válasza:
Nem nehéz, de mire 1 kg lisztből kiszaggatom le is izzadok.
8/16 anonim válasza:
Hát pont azért irják mert egyszerű nokedlit szaggatni. Azt is irhatnák hogy pirítóst sütni tudsz e? Csak ez terjedt el.
9/16 A kérdező kommentje:
Jaaj, értem :D köszönöm
2017. júl. 5. 15:58
10/16 anonim válasza:
Tényleg nem nehéz , még deszkáról szaggatni sem- ez csupán gyakorlat kérdése-de amennyi edény, eszköz kell hozzá, na az már sok :)és mindent azonnal el kell mosogatni hideg vízzel, máskülönben egy edénytorony állna a mosogatóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!