Babgulyásba hogy lehet finom nokedlit szaggatni, milegyen az alapanyag?
Figyelt kérdés
2008. márc. 29. 17:34
1/3 anonim válasza:
Liszt, tojás, víz, pici só. Szerintem ez a hagyományos nokedli való leginkább babgulyásba.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én babgulyásba csipkedett tésztát szoktam tenni.
Liszt,tojás,só,ezt összegyúrom úgy,hogy ne legyen túl lágy a tészta.Egy tálcára rácsipkedem,és beleteszem a levesbe megfőni.Nagyon finom bent,nekünk jobban ízlik így,mint nokedlivel.Próbáld ki,ha gondolod,üdv.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)
2008. márc. 31. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!