MÉÉÉRT SZAGGAT az La. Noire és a GTA4, meg még a gagyi Train Simulator 12 is? Nokedlit lehetne velük szaggatni.
Figyelt kérdés
Szerintem nem annyira rossz a gépem,hogy ne futhatna egy jóközepes beállításokal, csupán 1024*1280-a felbontásban.
Adatok:
Phenom II X4 B55 3,1Ghz
Ati HD 5750 1Gb GDDR5
4Gb DDR3 RAM
Win7 64bit
Úgy emlékszem hogy régen mintha jobban futottak volna. Vagy ez csak ennyit bir. La.noireban pl. este eléggé zavaróan szaggat, de GTA4 se tökéletes korántsem. A f0s train simulatorral meg nokedlit lehetne szaggatni...
2013. jan. 24. 21:11
1/8 anonim válasza:
nekem egy 2 magos procival kicsit gyengebb 5570 videokartyaval kozepesen ment a gta 4 es nem szaggatott . valamelyik driver nincs font,vagy lassu a vinchestered esetleg kezdi megadni magát. telepitsd ujra a gepet rakd fel a drivereket es mennie kell. hq nem megy probald egy masik vinyoval
2/8 anonim válasza:
Mindkét játék a rossz optimalizáltságáról híres, mindemellett a HD 5750 nem túl erős VGA. De ha régen jobban ment, akkor tudom ajánlani, hogy rakd újra a Windowst! Nekem már sokszor segített ilyen helyzetben!
3/8 A kérdező kommentje:
uhh, köszi, a windows újrarakást nagyon szeretném elkerülni. nincs valami optimizáló megoldás rá?
2013. jan. 24. 22:27
5/8 A kérdező kommentje:
de hogy lehet ilyen. nehezen hiszem hogy csak ez a megoldás van, szó se lehet róla, nem válok meg minden programomtól stb. áhh
2013. jan. 25. 20:47
7/8 A kérdező kommentje:
de azt mond meg hogy mitől lehet ez?? mitőé romolhat el a windows amit lehetlen kijavítani??
2013. jan. 25. 21:31
8/8 anonim válasza:
Használod.
Egy időután elfárad, sok ideiglenes fájl, és egyéb fájl lesz mindenütt.
Csak újratelepítés segít ilyenkor, lehet próbálkozni mindenféle erre kitalált programmal, de megváltást nem fog hozni.
Ha esetleg újra rakod, akkor partícionáld ketté a hdd, és akkor nem kell letörlődnie semminek újratelepítéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!