Akartok baromi finom palacsintát enni? :D
Hm..nagyon jól hangzik :):) Dobhatnál belőle át párat :) De már azzal is sokat segítenél, ha leírnád a teljeskiőrlésű lisztből készült palacsinta receptjét! :)
Előre is köszi :)
uhh, hát én nem szoktam méricskélni a dolgokat nagyon:D
egy tálba öntök tetszőlegesen lisztet, attól függ mennyire vagyok éhes:D ehhez annyi vizet adok, hogy ne legyen túl folyós, hanem jó sűrű, mivel nem teszek bel tojást, ami jobban összefogja. tetszés szerint cukor/édesítő és egy nagyon pici só, nyugi nem fogod elsózni:D
A nem vega családtagjaim is megeszik, de ők jobban szeretik tejjel. Tehát ugyanez, csak víz helyett tejjel öntöt fel, és egy kisebb tálnyi tésztához adsz egy tojást, ha kétszer annyit akarsz 2-t stb. Egy tojást ált. 1 liter tésztához használok és ebből lesz úgy 8-9 tészta. Így vékonyabban is lehet sütni, és nem kell hogy sűrű legyen.
A lényeg a teflon serpenyő, mert abban tuti nem sül le, akárhogy csinálod:)
Köszi szépen :) Az első vagyok és szeretném megkérdezni, hogy te vegán vagy?
Mert én lakto-ovo vegetáriánus és nekem pl. az a mániám ennek ellenére, hogy amiből csak tudom kihagyom a tojást :), de pl. rántott dolgokat megeszek...de egy tükörtojást már nem. Hány éves vagy és mióta csinálod?
Természetesen, ha nem akarsz nem kell válaszolni. Nagyon köszi a receptet!
:D:D örülök, hogy ízlett:) Háát szeretnék átállni vegánra, de ez nem megy könnyen, mert ahhoz kiscsit több pénz és idő kéne:) (hogy mást ne mondjak csak a szója/zab/rizs stb tej kerül literenként 5-600 Ft-ba).
De igyekszem:) Tojással is egyelőre úgy vagyok mint te, bár nagyon ritkán eszem, és igyekszem pótolni is a fehérjéket( pl. azért a dió ebben a kajában is:P)
Amúgy 17 éves vagyok, és 1 éve élek így, de hogy őszinte legyek, nem is hiányzik a hús, egyáltalán. meg igazából a tojás sem, csak anyu mindent azzal csinált, és sokszor nem válogathatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!