Babfőzeléket csinálok, elég necces. Egyből kicsit odaégett. ötletek vélemények?
Figyelt kérdés
2017. jún. 28. 17:43
1/11 A kérdező kommentje:
egy órán át kétpercenként kavargassam míg megfő?
2017. jún. 28. 17:43
2/11 anonim válasza:
Kavargatná a fene, főleg ilyen időben. Mi kuktázni szoktuk a szárazhüvelyesek többségét, a babot mindenképpen, teljesen jól működik. A babunk mindig leves, de ha jól lövöd be a vízmennyiséget s megfelelő a hőfok is, nagy baj nem lehet.
3/11 A kérdező kommentje:
Meg volt a kavargatás,és végül jónak mondhatónak sikerült,a kuktás verzióról nem tudtam,bár a múltkor elfüstöltettem a kuktát
2017. jún. 28. 18:17
4/11 anonim válasza:
Én átöntöttem volna egy másik edénybe, anélkül, hogy felkavartam volna. Utána főztem volna, több odafigyeléssel tovább.
De minden jó, ha jó a vége :))
5/11 anonim válasza:
Fura egy recept lehet, ha egy órán keresztül kell kavargatnod. Mégis, hogyan készíted?
6/11 A kérdező kommentje:
kedves 4-es válaszoló,én is gondoltam rá hogy átöntöm,de végül úgy éreztem hogy nem szükséges,annyira nem égett,le és a folyamatos kavarás,illetve víz hozzáöntése segítette az elkészülést. Kedves 5-ös válaszoló.A no saltyn találtam a receptet,amely javasolta hogy félpuha állapotban öntsem hozzá a rántást,bár mint többektől utólag megtudtam az nem kimondottan volt egy jó ötlet.
2017. jún. 29. 18:39
7/11 anonim válasza:
Azért is írtam, hogy minden jó, ha jó a vége:)
Egy tapasztalattal gazdagabb lettél, és ez is valami:)
Sok sikert a további babfőzelékekhez, és máshoz is.
üdv:)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszike,a következő feladat a pogácsa sütés lesz terveim szerint :)
2017. jún. 29. 20:22
9/11 anonim válasza:
Igen, az tényleg hiba volt! :)
Mert készre kell főzni a babot, és csak utána kell berántani. (én tejfölt is szoktam bele rakni, mi úgy jobban szeretjük)
A pogácsarecepthez pedig Limara Pékségét ajánlom a neten, ha pékáru készítéséről van szó, csak az ő oldaláról keresek receptet.
10/11 anonim válasza:
Én rántást nm is tennék bele, felesleges plusz szénhidrát, legfeljebb a végén egy kis kukoricakeményítős besűrítés. Ha rendesen teszel az elején alá hagymát, akkor elég szaftos lesz. (Hagymás bab.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!