NoCarb tészta vélemények?
Én Apukámnak készítettem párszor, mert imádja a jó tésztaételeket, de sajnos nemrégiben kiderült, hogy cukorbeteg :(
Amikor leöblíted, számíts rá, hogy iszonyú büdös! Jól öblítsd át, és utána hagyd egy picit csöpögni. Én fél evőkanál kókuszolajon lepirítom a tésztát, a szószt pedig egy kicsit fűszeresebbre csinálom, mint sima tésztához készíteném. Jót tesz, ha összerottyantod a szósszal pár percig, nem lesz olyan ízetlen maga a tészta, átveszi az ízét.
Szerintem azoknak, akik valamilyen okból nem ehetnek normál tésztát, ez egy jó alternatíva - de azért ne várd, hogy olyan ízű és állagú kaját kapsz, mintha hagyományos alapanyagokból készítenéd pl. a bolognait :) Apu is fintorgott kicsit az elején, hogy fura, meg nyúlik, meg "rágni kell", de elmagyaráztam neki, hogy ez gyakorlatilag rost, úgy tessék enni. Azóta már megbékélt vele, szereti, ha készítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!