Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsek házilag...

Hogyan készítsek házilag hamburgerhúst?

Figyelt kérdés
gondolom hasonló elven működik, mint a fasírt, de pontosan mi kell bele, és hogyan fűszerezzem?
2010. máj. 20. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha marhahúsból csinálod, az igazi hamburger abból van. A fűszerezés ízlés kérdése, én raknék bele jó sok borsot, hagymát, kis szalonnát reszelnék bele, petrezselyem, só, pirospaprika, fokhagyma, meg amit szeretsz:) Ja, és ebbe nem kell zsemle...ezt gondolom sejtetted:) Jó étvágyat hozzá!:)
2010. máj. 20. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
59%
Úgy szoktam csinálni, hogy fele-fele arányban marha/sertéshúsból. Kell bele tojás, bors, hagyma, kecsap és mustár. Ennyi! És isteni finom, imádja a családom!
2010. máj. 20. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
a marhának melyik részéből?
2010. máj. 20. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Az autentikus hamburger marhahúsból készül.


Sót és borsot kell adni hozzá, semmi mást!


Az összes többi keverék már fasírt...

2010. máj. 20. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!