Mi legyen ma az ebéd?
Húsgombóc (saját készítésű ) volt a fagyóban, így csak egy finom paradicsomszószt csináltam (eltettből), amibe belevágtam 2 friss paprikát szeletelve, és majdnem töltöttpaprika íze lett. Mindjárt neki is állunk :)
Holnap krumplistészta, a legújabb kész kovászos uborkával, és kész :)
Pénteken meggymártás lesz grillcsirkével, a hétvége, még talány.
7 #-es! Nem az vagyok, akit te szidsz és akivel te kötözködsz!!
DE!
Miért ne lehetne másnál leves+főétel+desszert? Egy csomó családnál van ilyenkor is! Mit kötözködsz?
A válaszoló csak leírt opcionálisan pár tételt és mindenki úgy használja ahogy akarja!
Ugye te ilyen autista vagy? Aki mindent szó szerint vesz.
ma 11:48
Áruld el szépen kiscsillag hol van az a recept amelyikhez "csak túró, tejföl, és sajt kell hozzá" ??? Hm??
köszi mindenkinek. Mindenki nagyon finomakat eszik mostanság :)
Gyümi leves lett nálunk!
13-nak! Kiscsillag!
Nyisd meg a linket, és a sorban a második recept! Jó étvágyat!
Én spagettit főztem, de nem fogok enni belőle, meleg van hozzá, inkább raclette-et gyöngyhagymával.
Szombaton sült kolbász, aztán go Balcsi. :)
9 és 16#-os!
"Csak túró sajt és tejföl kell hozzá"
HOL???
Hol van ebből a sajt, és a tejföl? Ellenben van benne PAPRIKA, ami a fő alapanyaga, ha nem tűnik fel..
"Csak túró, tejföl, sajt kell hozzá". Biztos, hogy te csináltad meg???? Szerintem azt sem tudod miről beszélsz..
Tessék, a második recept. És most ne azt mondd, hogy paprikája mindenkinek BIZTOS hogy van! Ez különben is speciális, kaliforniai paprika.
Csak éppen a FŐ elemet felejtetted ki belőle :))))
Ellenben NINCS benne tejföl, se sajt, VISZONT kell hozzá még olívaolaj és egy rakat fűszer...
Nem egyet olvasunk?? Tanulj meg értelmezni és aztán dumálj!
"Hozzávalók 4 személyre:
4 piros kaliforniai paprika
80 g juhtúró
egy nagy csokor petrezselyemzöld
½ kezeletlen citrom frissen facsart leve és lereszelt héja
só, frissen őrölt fekete bors
2 ek. extra szűz olívaolaj"
A citromról már nem is beszélve.. Az is az egyik fő eleme. Ellenben nincs benne sajt, se tejföl :)))
Gratulálok a hozzászólásodhoz, mely szerint: "CSAK sajt, tejföl és túró kell hozzá"
:DDDDDDDDDDD
Ja. Ebből pont csak 1, viszont egy csomó más dolog meg igen :DDD
30%-os!
7-es és 10-es válaszoló vagyok. Elmondanád, kivel kötözködtem? Kinek szólogattam be?
Autista vagyok... Ohh, köszi, még ilyet se mondtak rám, de tudod mit? Rádhagyom. Látom, másba is belekötöttél.
További szép estét!
30%! Amúgy meg OFF-oltál, mert nem válaszoltál a kérdésre, csak leoltottál embereket. Neked ez komolyan jólesik? Nagyobb gondod soha ne legyen.
Kérdező! A gyümölcsleves tényleg finom, csak mint már írtam, 3 napja azt ettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!