Sos, mi legyen az ebéd?
Figyelt kérdés
Rám hárult a feladat, hogy kitaláljam... Káposzta rántotthús, rizses kaják, hagymáskrumpli, sutőben sült hús krumplival kilőve, karácsony óta hányingerem van ezektől, tanácsok?
ti mit főztök, főztetek ezen a héten?
És ne a legmacerásabbakat írjátok meg, légyszi.:D
2016. dec. 30. 11:34
3/11 anonim válasza:
Ma paradicsomos húsgombóc lesz (persze a töltöttkáp. gombócából mentettem el párat ),Szerdán pizza volt (saját )
tegnap zöldbabfőzelék bundáskenyérrel.
4/11 anonim válasza:
nálunk ma bolognai van, mi is untuk a káposztát és a krumplit.
5/11 anonim válasza:
Hasonló okokból zöldborsófőzelék tükörtojással. Tegnap szilvásgombóc volt, tegnapelőtt sajtos tészta.
6/11 anonim válasza:
Tegnp tejbegriz volt, ma tarkonyos raguleves valami gombas szoszos tesztaval, meg nem fogtam hozza. Igazabol nalunk a vacsi ilyen osszeulos, mert akkor van itthon mindenki, szoval akkor eszunk fott kajat.
7/11 anonim válasza:
Saláta csirkehússal, paradicsommal, hagymával, jégsalátával, tojással, baconnel?
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek gyors, segítőkész választ. :)
2016. dec. 30. 13:57
9/11 anonim válasza:
Itt rizottó volt és most milánói van :-)
10/11 anonim válasza:
kicsit későn válaszolok már ahhoz, hogy ebéd legyen... de nálunk is befigyelt a borsófőzelék tojással karácsony után, ma meg hagymás csirkemájat sütöttem, friss kenyérrel, csalamádéval ettük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!