Kánikulában ti milyen ételeket szerettek enni, készíteni?
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, számomra mind hasznos. Ha lesz még hozzászólás, visszanézek, meghagyom a kérdéseim között.
Nálam ma leves-nap volt, reggel leszakadt az ég, de csak párás, fülledt időt hozott a nap többi részére, kis konyhám van, nem akartam nagy főzőcskézésbe kezdeni. :-) Azért látom, elég változatos, kinek mi. Én már várom a dinnye szezont, olyankor képes vagyok azon élni. Most is kapható már, de még nem az igazi.
Csak könnyen emészthető, hűsítő dolgokat.
Gazpachot, panzanellát, hideg tésztasalátákat (nem majonézeseket, értelemszerűen), különféle salátákat, rengeteg hűtött gyümölcsöt.
Ilyenkor nagyon gyakran grillezünk zöldségeket, húsokat, halakat egyaránt.
Cukkini minden mennyiségben! :))))
- cukkini tócsni/fasírt
- cukkini pizza
- bolognai raguval töltött cukkini
- rántott cukkini
- cukkini krémleves
- rakott cukkini
- cukkini chip/rúd
stbstb
- pizza, hotdog, hamburger :)))
Az én konyhámba is megérkezett a kánikula, bármilyen jó is a ház s még nem szoktam meg. Mostantól én is a fagyasztós maradék, rántotta, lágy tojás, nyersvegán étel vonalon kezdek el mozogni... Max. bedobok egy kupac földimogyorót, ha kevés.
Ma zöldségfasírt és sajtos sült tojásfehérjehab volt, de hiába gyorsak, melegítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!