Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kánikulában ti milyen ételeket...

Kánikulában ti milyen ételeket szerettek enni, készíteni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 15:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
7, én meg ilyenkor szoktam a sütőt használni. Bedobok valamit, és bemegyek a hűvös szobába... :)
2017. jún. 25. 20:58
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, számomra mind hasznos. Ha lesz még hozzászólás, visszanézek, meghagyom a kérdéseim között.

Nálam ma leves-nap volt, reggel leszakadt az ég, de csak párás, fülledt időt hozott a nap többi részére, kis konyhám van, nem akartam nagy főzőcskézésbe kezdeni. :-) Azért látom, elég változatos, kinek mi. Én már várom a dinnye szezont, olyankor képes vagyok azon élni. Most is kapható már, de még nem az igazi.

2017. jún. 25. 21:45
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Ja, és bár nem vagyok nyersmániás, de egy hideg, nyers gazpacho is isteni.
2017. jún. 25. 22:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Lecsót, rántott zöldségeket, egytál ételek, amelyek gyorsan készen vannak, mindent, ami kevésbé zsíros!!
2017. jún. 26. 08:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Most jönnek csak igazán jól,a korábban lefagyasztott 1-2 adag maradék ételek. Este leveszem, sima hűtőben szépen kienged, másnap délre van valami- csak melegítendő- harapnivaló.Több főtt étel nem is hiányzik. Gyümölcsszezon van, ki is használjuk, amíg lehet.
2017. jún. 26. 08:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak könnyen emészthető, hűsítő dolgokat.

Gazpachot, panzanellát, hideg tésztasalátákat (nem majonézeseket, értelemszerűen), különféle salátákat, rengeteg hűtött gyümölcsöt.

Ilyenkor nagyon gyakran grillezünk zöldségeket, húsokat, halakat egyaránt.

2017. jún. 26. 12:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Cukkini minden mennyiségben! :))))

- cukkini tócsni/fasírt

- cukkini pizza

- bolognai raguval töltött cukkini

- rántott cukkini

- cukkini krémleves

- rakott cukkini

- cukkini chip/rúd

stbstb

- pizza, hotdog, hamburger :)))

2017. jún. 26. 17:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Behűtött gyümölcs leveseket, sok-sok fagyit, de szinte mindent ugyanúgy meg bírok enni, mint hidegben.
2017. jún. 28. 15:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Zöld belű sárgadinnye és görögdinnye ilyenkor a nyerő nálam.
2017. jún. 28. 15:41
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én konyhámba is megérkezett a kánikula, bármilyen jó is a ház s még nem szoktam meg. Mostantól én is a fagyasztós maradék, rántotta, lágy tojás, nyersvegán étel vonalon kezdek el mozogni... Max. bedobok egy kupac földimogyorót, ha kevés.

Ma zöldségfasírt és sajtos sült tojásfehérjehab volt, de hiába gyorsak, melegítettek.

2017. jún. 28. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!