Füstölt, főtt combból és lángolt karajból milyen főtt ételeket érdemes készíteni?
Meglepő módon ezek - egyes helyeken - olcsóbbak, mint a nyers változat, így gondoltam, kipróbálom őket főzési nyersanyagként, alapanyagként.
Más is kipróbálta már?
Ezek nem ugyanúgy használhatóak, mint a friss, olyan recepteket keress, ahol füstölt sonka, füstölt csülök az alaphozzátevö.
Emellett a lángolt valami csak pár napig - egy hétig áll el hütöben is, erre oda kell figyelni.
A füstölt combot, ugyanúgy, mint a húsvéti sonkát használhatod babos, káposztás ételekbe valamint, sonkás-sajtos tejfölös tészta is finom belőle.
A karaj nagyon száraz, az csak hidegkajának finom, ha még főznéd is , szinte ehetetlen lenne.
Ha nagyon vékony szeletekre vágják a boltban géppel, akkor lehet esetleg torma,-vagy sajtkrémmel, körözöttel megkenni és roládnak feltekerni.Az biztos, hogy legalább 100 % hús és nem "istendudja miből van" töltelékáru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!