Ha répafőzeléket és besamellt szeretnék csináli milyen vajat használjak?
Figyelt kérdés
Külön a répafőzelékbe és a besamellbe lasagnahoz?
Sózott jó? vagy milyen kell?
2010. máj. 19. 13:12
1/1 anonim válasza:
Inkább ne sózottat használj. Valamilyen sima márkázott vajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!